Стан покриття на дорогах в більшості областей сухий

На момент ранку 16 лютого проїзд по всіх дорогах державного значення не становить проблем. Як повідомляє "Укравтодор" на своїй офіційній Facebook сторінці більшість дорожнього покриття по Україні знаходиться в сухому стані.

Стан доріг сухе опадів не очікується

Вранці 16 лютого на території України опадів не очікується, буде суха, ясна погода. Температура коливатиметься від -1 до +3°C

Рівнинна частина доріг перебувають у сухому стані, на перевалах так само без опадів. Температура повітря -2-7°С. Стан покриття сухе, на Вишковском перевалі місцями засніжене.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За повідомленням Укргідрометцентру, 16 лютого у східних областях та на півночі Лівобережжя місцями невеликий мокрий сніг з дощем, на решті території без опадів. Середня температура повітря вдень +1+6°C

Нагадаємо, раніше зазначалося, що в Полтавській області розгорівся великий скандал з участю Нової пошти, яка, як виявилося, внаглу обважує своїх клієнтів. Як стало відомо, з 30 одиниць вимірювальної техніки 25 непридатні до експлуатації.

Нова пошта

На сьогоднішній день Нова Пошта залишається рекордсменом за кількістю доставок посилок по Україні. За минулий рік Нова Пошта встановила рекорд по кількості доставок – 174 млн посилок. Крім того, в 2018 році було відкрито близько 350 нових відділень і встановлено понад 200 поштамтів по Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua": українців порадували угодою про безвизе з ще однією країною. На цей раз мова йде про Уругваї, в якому відтепер без візи можна перебувати протягом 90 днів.

Також Знай.ua" писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.