Для метеозалежних людей лютий 2019 року видався досить складним. Але місяць ще не закінчився. І у фахівців є погані новини. Через сильні магнітні бурі, а в лютому їх ще мінімум дві, українцям загрожує погане самопочуття.

Медики попереджають, що під час магнитніх бур можливі запаморочення, головний біль і навіть можливі серцеві напади. Особливо обережними у ці дні астрологи радять бути людям творчих професій. Про це пишуть українські ЗМІ.

головний біль
головний біль

Магнітні бурі 19-21 лютого

Потужний геомагнітний удар очікує Землю вже 20 лютого. При цьому неспокійним геомагнітне поле планети буде три дні поспіль – з 19 по 21 лютого. У ці дні, а особливо безпосередньо під час магнітної бурі 20 лютого категорії G1, люди можуть скаржитися на:

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

-раптове погіршення самопочуття,

-незосередженість уваги,

-дратівливість,

-сонливість або, навпаки, безсоння.

У період магнітних бур медики рекомендують не переїдати, відмовившись від важкої їжі і алкоголю. Краще включити в свій раціон страви з каш, овочів і фруктів. А також побільше пити корисної рідини: води, зеленого чаю, трав'яних відварів і т. п.

У зоні підвищеного ризику – люди з хронічними захворюваннями.

Варто нагадати, що Johnson & Johnson – відома американська компанія, яка очолює більш ніж 250 дочірніх компаній у різних країнах світу, які спеціалізуються на виробництві санітарно-гігієнічних товарів, лікарських препаратів та медичного обладнання. Вона представила незалежній експертній раді Департаменту по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США унікальні ліки нового покоління – назальний спрей від депресії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фахівці склали календар магнітних бур у березні 2019 і розповіли, наскільки небезпечною буде чергова активність Сонця. Магнітні бурі - це явище, пов'язане з виникненням незвичайних спалахів на поверхні в основному світила, які провокують зміни в магнітному полі Землі і впливають на стан нашого організму.

Нагадаємо, у Києві оголосили другий рівень небезпеки: по можливості - залишайтеся вдома.

Як повідомляв Знай.uа погода на тиждень: українцям розповіли, коли нарешті прийде весна.

Знай.uа писав, бабак Тимко стривожив українців прогнозом: з весною невелика проблема.