Нові платежі за комунальні послуги розлютили українців. Громадянам прийшли платежі за січень і глибоко шокували жителів Києва.

Відповідні думки українці почали висловлювати в соціальних мережах.

У платіжках за опалення і гарячу воду за січень українці помітили не тільки істотне подорожчання послуг, але і те, що за одні і ті ж квадратні метри ціни скачуть.

Такий стан справ викликав справжній бунт в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Якщо не виходити на вулиці з протестами, як це роблять європейці, то нас ще довго будуть "ошарашевать", тобто безбожно грабувати", "Не платити масово, нехай охренеют!", "Якщо б все не платили за комуналку! Все було б нормально", "говорили, підвищення за тепло на 20 %, а походу підвищили в два з половиною рази. Це-жесть! Борги досягли 55 мільярдів. Скоро будуть 100. І це далеко не кінець. Скінчиться повним колапсом , тому що людям ще й їсти треба, виявляється", "Щоб вони подавилися цими тарифами, скільки можна це терпіти", — обурюються українці.

Раніше повідомлялося, що в січні опалення для киян подорожчало на 40%, а подекуди навіть на 60%. Це пов'язано з зростанням тарифу і низькою теспературой повітря.

Цю інформацію повідомив директор СП "Енергозбут" КП "Київтеплоенерго" Костянтин Лопатин, передає прес-служба КМДА.

"Температура в січні була на 2 градуси нижче (становила -4,5ºС), ніж середньомісячна за грудень минулого року. Крім того, з січня 2019 року почав діяти новий тариф".

Костянтин Лопатин

За його словами, саме ці два фактори безпосередньо вплинули на збільшення нарахувань в платіжках за опалення.

Директор "Київтеплоенерго" підкреслив, що згідно з новими тарифами, кияни повинні платити за опалення і гарячу воду на 22,3% більше.

Нагадаємо, українцям можуть пробачити борги за комуналку, але є нюанси. Борги українців за комуналку влади пропонують списати, законопроект на розгляді.

Як повідомляв Знай. ua, українцям розповіли, куди і коли приходити за монетизированными субсидіями. Українці нарешті зможуть отримати свої гроші на руки.

Знай. ua писав, що Кабмін вирішив питання комунальних боргів. Кабмін оригінально вирішив проблему з боргами по комуналці.