Нещодавно в Одесі стався інцидент, про який повідомили в Департаменті освіти і науки Одеської міської ради. 15 лютого туди надійшло повідомлення про "замінування" дитсадка №90.

На вулицю Базарну, на якій розташовуюється дошкільний навчально-виховний комплекс, приїхали швидка допомога, співробітники ДСНС, вибухотехніки й поліція, і почалась термінова евакуація 79 дітей і 20 дорослих.

Олена Буйневич - директорка департаменту освіти - заявила, що керівництво міста опікувалося дитсадком. Також вона зазначила, що о 6 вечора, коли стався інцидент, маленькі діти пережили переляк, так само як і їхні батьки, проте їх дуже швидко одягли і вивели з приміщення.

Прикрий жарт коштував нервів діткам, молодим батькам і праціникам закладу, але на щастя, жодних вибухонебезпечних предметів або речовин виявлено не було. Нацполіція поки нік не прокоментувала інцидент.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше ми писали, що відомий педіатр і телелікар Євген Комаровський розповів про те, який популярний засіб для лікування горла не тільки малоеффективний, але і небезпечний. Відповідне відео з'явилося в його акаунті в Instagram. На передачі "Школа доктора Комаровського" йому задали питання про те, чи вважає він ефективним розчин Люголя при хворобах горла. За словами доктора, засіб не тільки сумнівний, але й може пошкодити щитовидну залозу.

Нагадаємо, українці масово скуповують валюту в мережі: неймовірні цифри. Нещодано в Україні набув чинності закон "Про валюту та валютні операції" й вступило в силу більше 30 послаблень. Відбулася ця подія 7 лютого.

Як повідомляв портал Знай.ua, що "ПриватБанк" дав офіційну відповідь на скарги українців, які зіштовхнулися з раптовим зникненням коштів зі своїх карток. Про це клієнтам банку написали у відгуках на сайті Міністрества фінансів.

Раніше "Знай.uа" писав, як фармацевти наживаються на довірливих українцях. В українських аптеках фармацевтів навчають спеціальним хитрощам. Вони допомагають продавати довірливим українцям найдорожчі і не завжди ефективні препарати. Роботодавець розкрив всі карти вже під час прийому на роботу.