Схоплений ЗСУ найманець "ЛДНР", який родом з Азербайджану зізнався, чому приїхав воювати проти українців.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що у ході допиту співробітниками СБУ стало відомо, що найманець пробув у лавах незаконних збройних формувань доволі недовго. При чому за чотири дні до планової зарплати він потрапив у полон до українських військових.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того у ході допиту громадянин Азербайджану Саїдов розповів, що йому пообіцяли паспорт Росії. Оскільки Саїдов часто їздив на заробітки, без російського паспорта йому було дуже важко. Але в Україні він поїхав не тільки через паспорта РФ, а й через гроші, які пообіцяли платити терористи, якщо той себе добре покаже.

За словами бойовика, йому попередньо пообіцяли 1250 гривень на тиждень. Проте протягом першого місяця він працював безоплатно, а вже напередодні зарплати його схопили бійці ООС.

Разом з тим варто відзначити, що користувачі соцмереж показали як живе Донбас при окупантах. Нагадаємо, що 4 роки тому путінські головорізи окупували частину Донецької і Луганської областей. Під бойовиками опинилося й місто Дебальцеве.

Український журналіст Денис Казанський поділився відеозаписом, в якому розповідає, як люди живуть в "руськом мірє" і без "хунти". Чи змогло за цей час "звільнене від фашистів" місто розвиватися у "вільній республіці".

За словами журналіста, в Дебальцеве досі не відновили будинки, які було зруйновано ще в 2015 році. Стверджують, що на це немає коштів, будівельні матеріали були благополучно розкрадені, а бригади кидали роботу, оскільки їм ніхто не платив.

"Звичайна тактика руського міра – захопити, зруйнувати і кинути", – пише Казанський.

Коментатори не змогли пройти повз відеосюжет.

"Грошей немає грошей, а що там є. Що хотіли, те й отримали, визволителі не за цим прийшли. Їм потрібна територія, а не люди", "Руський мір звільнив Дебальцеве від цивілізації", "По ходу найщасливіші жителі Дебальцеве ті, які не дожили до цього *іздєца!", "Голосували за руській мір, тепер мають його, з чим їх можна привітати!", "Годували всю Україну… а полагодити 1 будинок 4 роки не можуть!! уххаахахах, ору під столом!!!", – написали свою думку інтернет-користувачі.

Нагадаємо, українські воїни грандіозно помстилися бойовикам за смерть друга.

Як повідомляв "Знай.ua", бойовики цинічно випустили ракету по українським воїнам, які везли їжу в школу.

Також "Знай.ua" писав, що радник Путіна терміново скликав ватажків бойовиків "ДНР".

Куди тікають найманці з Донбасу? | Донбас.Реалії