Телеканал СТБ показав промо-ролик фіналу Нацвідбору Євробачення 2019, у якому вже засвітився гурт KAZKA, яка ще навіть не виступила в півфіналі.

Про це заявив журналіст Микита Шемет на своїй сторінці в Facebook.

Журналіст відзначив, що після публікації телеканал відразу ж видалив відповідне відео. Проте користувачі мережі вже встигли почали справжній скандал у мережі.

"У коментарях почався виття в дусі" Вітаємо KAZKA з перемогою "," спасибі, розходимося ". Через годину СТБ видалив ролик з YouTube", - зазначив журналіст Шемет.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що MARUV, фаворитка Нацвідбору на Євробачення 2019, яка приголомшила проросійською заявою під час прямого ефіру, не розраховує на перемогу в конкурсі. Принаймні, такий висновок напрошується після того, як стало відомо про те, що в день проведення вирішального ефіру відбору у MARUV запланований сольний концерт в одному з клубів столиці.

Таким чином, 23 лютого відразу ж після прямого ефіру Нацвідбору (або навіть не чекаючи його закінчення) MARUV повинна покинути Центр культури та мистецтв КПІ, де проходять зйомки проекту. Це пов'язано з тим, що конкурс і оголошення результатів триватиме мінімум до 22:00. А саме на цей час запланований старт сольного виступу артистки в іншому закладі.

"Хоча MARUV і отримала підтримку глядачів у першому півфіналі, все ж справжніми фаворитами є група KAZKA. Швидше за все, вона це теж розуміє, тому завбачливо вирішила не скасовувати концерт... Але якщо вона все ж тріумфує на конкурсі і не залишиться на так звану урочисту частину відбору - церемонію оголошення імені переможця - вона виявить неповагу як до організаторів, так і до глядачів, які голосували за неї… Крім того, після її проросійських заяв на сцені півфіналу, їй буде дуже важко психологічно в разі перемоги у Нацвідборі. Тому сольний концерт сьогодні для MARUV в пріоритеті", - вважають експерти музичного ресурсу MVUA.

Нагадаємо, Джамала-наречена показала зворушливе фото з чоловіком, просто милуйтеся.

Як повідомляв "Знай.ua", гучний хіт KAZKA "Плакала" виявився плагіатом.

Також "Знай.ua" писав, про найбільші провали України на Євробаченні.

Що там Євробачення? Скандали національного відбору