У неділю, 17 лютого, стало відомо про те, що українські військові відбили напад терористів на Донбасі, взявши одного з них в полон.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це на Facebook-сторінці повідомляє прес-служба ВЗГ. У повідомленні йдеться, що інцидент стався на Світлодарськ напрямку.

"У районі виконання бойових завдань одного з батальйонів ворог зробив спробу виходу диверсійно-розвідувальної групи, що мала на меті атакувати наші позиції. Добре організована служба українських захисників на спостережних пунктах дала можливість завчасно викрити ворожі наміри", - сказано в повідомленні.

#ООС #операція_ОС Сьогодні, 17 лютого, на Світлодарському напрямку, у районі виконання бойових завдань одного з...

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 17 februari 2019

"Зараз полоненого допитують співробітники відповідних підрозділів Об'єднаних сил. Рухаємося далі! Разом переможемо!" - підсумували в прес-центрі.

Нагадаємо, днями на фронті відбулася чергова маленька перемога.

Донбас
Донбас

Нашим військовим вдалося "заткнути" притулок бойовиків за допомогою новітньої української розробки. Так, на просторах Facebook нещодавно був викладений цікавий ролик авторства 30-ї окремої механізованої бригади ЗСУ ім. князя Костянтина Острозького. Ситуація виявилася досить цікавою, так як цю укріплену вогневу точку було неможливо знищити з мінометів (в силу дотримання заборон прописаних в мінських домовленості). В цьому розумінні з юридичної сторони ПТРК "Корсар" є чимось зовсім іншим.

Як повідомляв раніше Знай.ua, протягом доби російські окупанти 9 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі 6 разів із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння.

бойовики
бойовики

Терористи випустили по позиціям українських військових загалом 48 мін калібрів 120 і 82 мм, про що стало відомо завдяки повідомленням прес-центру ООС.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 13 лютого, стало відомо про те, що в окупованій російськими бойовиками Донецькій області заборонили зарплати вище 12 000 рублів (5000 гривень).