У Парижі активісти влаштували демонстрацію на підтримку кримських татар

На площі Прав Людини в Парижі українські активісти влаштували демонстрацію. Акцію провели з метою привернути увагу оточуючих до річниці анексії Криму і 5-ої річниці боротьби кримських татар проти анексії півострова.

Організатором акції виступила громадська організація Ukraine Action. У заході взяли участь кілька десятків людей.

Кличко різко висловився про Зеленського

Віталій Кличко розкритикував Зеленського як потенційного президента України. За словами мера Києва і легенди боксу, дуже небезпечно, що в президенти йде людина, що раніше не мав політичного досвіду.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Кличко вважає, що Зе!Президент – це те ж саме, що пасажир, який сів за штурвал літака. Заява прозвучала під час Українського ланчу на Мюнхенській конференції з безпеки.

Головна мета Путіна на українських виборах розкрита

Кремль намагатиметься зробити все, щоб Україна вийшла з виборчого процесу розколотою і позбавленою міжнародної підтримки. Стала відома стратегія Кремля на українських виборах 2019.

Про неї розповів відомий соціолог і публіцист Ігор Ейдман. У своїй колонці В "Главреді" він пише, що Володимиру Путіну в принципі зараз не потрібен легітимний президент в Україні.

ПриватБанк звинуватили в шахрайстві

Державний банк "ПриватБанк" був звинувачений одним з клієнтом в шахрайстві. У нього сталося подвійне списання грошей під час оплати товару. Клієнт опублікував свій відгук на сайті Мінфіну.

"11 січня — я розраховуюся картою, сума 82 грн. Списалось 82 все норм. 12 січня, картою 179 грн.- списано 179. Все, начебто, як і повинно бути. 13 січня, перекладаю на цю картку з іншої картки привату 200грн. І О диво!!! ПриватБанк списує суми покупок за 11 і 12 січня повторно!", - каже клієнт банку.

Twitter видалив Трампа за порушення авторських прав

Нещодавно адміністрація Twitter видалила публікацію американського президента, оскільки вона порушувала авторські права. Про це заявили американські ЗМІ.

Сатиричне відео з Дональдом Трампом виклав в Twitter користувач соціальної мережі з нікнеймом Carpe Donktum. Він розмістив його на своїй сторінці. А Дональд Трамп ретвітнув і додав це у свій мікроблог. Справа в тому, що у відео використовували композицію групи R. E. M., через яку адміністрація Twitter видалила публікацію.