Проросійський бойовик із позивним Сенсей, який воює на Донбасі проти українських військових, не зміг потрапити до Російської Федерації.

бойовик "ЛДНР"
бойовик "ЛДНР"

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відеозвернення бойовика.

У повідомленні йдеться, що країна-агресор заборонила окупанту, який допомагає їй воювати на Донбасі, в’їзд на свою територію на вимогу Білорусі.

бойовики
бойовики

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Таке рішення неабияк здивувало бойовика: у відеозверненні він розповідає, що нічого не розуміє.

"Я завжди ставив у приклад Білорусь, як країну, яка уникнула Майдану. У моїх постах на сторінках нічого агресивного не було, ні закликів до зміни влади там, нічого такого", – розповів окупант.

Лукашенко
Лукашенко

За його словами, російські прикордонники начебто були дуже здивовані такому рішенню білоруських колег, але вели себе коректно.

"Пальчики зняли у мене, фото зробили у профіль і анфас чи як там. Не те, що незручно було, а якось…" – ледь стримуючи розпач розповів окупант.

Таке рішення, за словами Сенсея, прийняли через те, що Білорусь та Росія – союзні держави, тому, якщо одна країна забороняє в’їзд певного громадянина, інша – це підтримує.

бойовик "ДНР"
бойовик "ДНР"

"Я два дні дивлюсь на цей папір, а в голові думки: це ж якщо Білорусь заборонить в’їзд мільйонам жителям Донбасу, які перебувають між Росією і Україною, то їх же не пустять і до Росії", – обурюється бойовик.

У повідомленні додають, що, судячи з даних бази "Миротворець", куди його дані внесені, бойовик родом з Донецька. З самого дитинства має проблеми зі слухом. Закінчив школу в Маріуполі для глухих і слабочуючих дітей. Володіє бойовими мистецтвами. Веде проросійську пропаганду серед людей з вадами слуху, а також займається вербуванням членів терористичної організації так званої "ДНР".

Нагадаємо, днями на фронті відбулася чергова маленька перемога.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Нашим військовим вдалося "заткнути" притулок бойовиків за допомогою новітньої української розробки. Так, на просторах Facebook нещодавно був викладений цікавий ролик авторства 30-ї окремої механізованої бригади ЗСУ ім. князя Костянтина Острозького.

Як повідомляв раніше Знай.ua, протягом доби російські окупанти 9 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі 6 разів із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Також Знай.ua писав про те, що у центрі німецького Мюнхена провели акцію на підтримку українців, які незаконно ув'язнені в Росії з політичних мотивів.