Окупанти Донбасу знову продемонстрували не знає кордонів, кричущу підлість, відкривши школу в прифронтовій зоні. Про це пише в Twitter блогер Фашик Донецький, публікуючи відповідні знімки. Користувач помітив дивну особливість в нарядах тих, хто брав «керівництво»

"Днями окупанти відкрили школу у Петровському районі Донецька і як завжди облажались. Школа знаходиться фактично на лінії фронту – зрозуміло, що тупо питання часу, коли туди прилетить", – зазначив він.

Блогер звернув увагу, що ватажків в установі зустрічали з хлібом і сіллю, вбравшись в російський кокошник. Але з незрозумілої причини, використовували також український рушник.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У мережі жорстко відреагували на те, що відбувається на Донбасі, зауваживши, що та маячня, яку терористи зараз забивають дітям голови на окупованих територіях, залишиться ще на покоління.

"Реально дітей шкода! Мало того, що г * вна їм в голови натрамбовали, так ще і під стовбури підвели", "Що вкрали, на те ж і подали", "нас чекає дуже важка робота, діти ростуть в умовах ненависті до україни. Одна справа, якщо втечуть в РФ, але якщо будуть продовжувати жити в Україні. Міна уповільненої дії ", – написали користувачі.

Тим часом у Сибіру школярів відправили навчатися в супермаркет, бо більше ніде

В Росії все як зазвичай. Процвітаюча країна з прекрасною інфраструктурою. Аж до того, що в російській Республіці Саха з-за аварійного стану середньої загальноосвітньої школи дітей відправили вчитися в супермаркет. А нову школу збудують тільки в 2020 році, пише "Сибирь.Реалии".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Кримський міст валиться з божевільною швидкістю: конструкції залишилися лічені дні.

Також, окупанти знищили найважливіший історичний пам'ятник Криму. В окупованій путінськими головорізами і псевдочиновниками Керчі на розкопках Пантікапея звалилися колони пританея. Відомо, що ця будівля давньогрецького громадської ради. 28 січня їх так би мовити "підперли", щоб не впали, але ці маніпуляції не врятували від катастрофи.

Нагадаємо, Ада Роговцева жорстко висловилася про росіян: повністю ізолюватися. З тих пір, як Росія відкрито атакувала українську територію пройшло чимало часу, протягом якого багато актори, політики і прості громадяни країни-агресора висловили свою думку щодо України і всього того, що відбувається в цілому.