У Криму руськомирні окупанти взялися тирити все, що криво лежить і довго стоїть. Для них немає нічого святого – не гребують викрадати навіть історичні цінності. Так, у сумнозвісній Керчі з території легендарного давньогрецького міста Пантікапей вивезли знамениті колони. Місцеві журналісти вигороджують злодіїв, пишуть, колони самі впали. Однак російські музейники кажуть: демонтували їх самі.

На сьогоднішній день точно відомо, що колони покосилися вже давно, і стояли з підпірками. Їх можна було «поправити», реставрувати, але злодійська російська душа вирішила не суперечити своєю природою.

Так, видання Радіо Свобода, з посиланням на Крим. Реалії повідомляє, що після незаконної анексії півострова, російська «влада» почала ритися в кримській землі, як курка, вишукуючи нові історичні цінності у своїх бридких інтересах. І з її точки зору, все виглядає цілком законно. Фонди музеїв півострова переповнені, тому знахідки вивозять у Росію. У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій України вважають – 2014-го року російські вчені вивезли з Криму приблизно мільйон артефактів. Що цінного знайшли росіяни? Чи Законно це і як Україні повернути свою спадщину – розкажуть Крим.Реалії. Росія проводити незаконні розкопки, порушує українське законодавство і Гаазьку конвенцію. Для того, щоб проводити археологічні дослідження на території України, виконавцю таких досліджень потрібно мати дозвіл Міністерства культури України. Відповідно, ці всі дослідження, які проводяться без такого дозволу, – незаконні. Виконавці таких робіт на території Криму прирівнюються до так званих «чорним археологам».

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Але, Карма так чи інакше візьме своє. Раніше ми писали, що Кримському мосту окупантів залишилися лічені дні: в Мережі показали свіжі фото конструкції, які вразили навіть росіян. Міст будували ногами, а бюджет попиляли, тому міст почав сипатися з загрозливою швидкістю.

Російські окупанти всіма силами наближають швидку “кончину” Кримського мосту. Такі висновки з'являться у кожного, хто подивиться свіжі фото з будівництва залізничної дороги Керченського мосту. У кадрах видно, як плити не стикуються.

Про це передає Twitter RoksolanaToday&Крим.

Також, окупанти знищили найважливіший історичний пам'ятник Криму

Нагадаємо, Ада Роговцева жорстко висловилася про росіян: повністю ізолюватися

Як раніше повідомляв "Знай.uа", У Криму померла улюблениця Тимошенко Тигрюля