В мережі розповіли, що “ДНР” робить зі своїми служаками – у в’язницю відправили бойовика, який “служив” у лавах терористів з 2014 року.

Про ув’язнення "ветеранів ДНР" у Twitter повідомляє блогер, що пише під ніком Necro Mancer.

Дружина одного терориста написала в соцмережі жалісливий пост, в якому скаржиться на знущання з боку “ДНР” – її чоловіка заарештували, відправили в СІЗО, місцезнаходження його їй не відомо.

Жінка відчайдушно пояснює, що влада “ДНР” зараз масово відправляє у тюрми власних найманців – "СІЗО забиті, саджають всіх, хто був з першого складу ополчення, всіх, хто чесно живе на мінімальну зарплату і хто служив з 2014 року".

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

“Відпустіть чоловіка, відпустіть з “ДНР”, – опам’яталася дружина вбивці власного народу.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Путін запускає на Донбас випускників військових вузів: сесію складете по-дорослому. Український військовий і журналіст розповів про те, що випускники ВУ МО РФ поїдуть в ОРДЛО здавати заліки".

Стало відомо, що в лютому цього року випускники Військового університету Міністерства оборони Російської Федерації поїдуть в окремі райони Донецької та Луганської областей для того, щоб здати заліки.

Також портал Знай.uа писав, що бойовики на Донбасі грандіозно облажались: український рушник до російського кокошника. В бойовиків “ДНР” стався казус із українською символікою.

На урочистому заході в окупованому Донецьку бойовики змішали в наряді для школярок предмети російського та українського вбрання. І у вус не дують, на світлинах усі щиро тішаться, мовляв, це так і треба. Про це з’явилась публікація у Twitter-блогера "Фашик Донецкий".