Українців зворушила історія чудесного порятунку чотирьох цуценят, які жорстокі хазяї викинули у сміттєвий бак.

Інцидент стався у Харкові, передають місцеві ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що харківські зоозахисники врятували чотирьох цуценят. За інформацією активістів, якась небайдужа жінка побачила у вікно, як під'їхала машина, звідти викинули пакет в сміттєвий бак.

Харків'янці здалося це дивним, тому вона вирішила перевірити, що всередині. З пакета чувся виразний писк, всередині були четверо цуценят-дівчаток. Тваринам близько місяця.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

💕Этих щенков нашли в мусорном баке в пакете. Их четверо, месячного возраста. Сейчас самое важное для них – особый уход, домашние условия и человеческая забота. В наших условиях мы не можем им этого предоставить. Очень нужна передержка для малышей или семья, готовая взять щеночка ещё совсем маленьким💕

Geplaatst door Порятунок тварин Харків / Animal rescue Kharkiv, Ukraine op Zaterdag 16 februari 2019

Нагадаємо, у Туреччині поліцейських врятував собаку з крижаного озера. Тварину буквально витягнули з пекла.

Так працівник поліції помітив, як собака намагається самостійно вибратися з озера. Надворі було холодно, а твари вже знесилилася. На березі зібрався натовп схвильованих людей, які з жахом спостерігали, як собака замерзає.

Поліцейський водолаз кинувся у холодну воду та доплив до тварини. Щоб витягнути собаку, поліцейському треба було докласти чимало зусиль, адже лід був досить щільним. Він зміг це зробив і міцно схопив тварину. Після цього поліцейський доплив з нею до берега.

Як повідомляв раніше Знай.ua, з того моменту, як в Міннесоті пропав 10-річний сенбернар, пройшло два з половиною тижні. Був сильний холод, і собака могла загинути від морозу.

Засновниця групи порятунку тварин Девіс не втрачала надію, що собака виявиться сильнішою і не загине.

Сенбернар був однією з чотирьохсот собак, яких врятували на початку січня. Собаці пощастило – їй швидко знайшли родину. Однак перед тим, як вона знайшла новий будинок, трапилося страшне.

Люди взяли собаку і привезли до себе. Коли її витягали на повідку з машини, літня леді злякалася хрускоту криги і втекла.

Також Знай.ua писав про те, що про жахливий інцидент на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник ЖКГ Чернівецької міської ради Володимир Бешлей.