У Києві з понеділка, 18 лютого, триватиме тиждень весняної погоди і теплої температури. Повернення морозів і снігу, за прогнозами синоптиків, очікується тільки у п'ятницю.

18 лютого, згідно з даними Укргідрометцентру, увесь день буде сонячно, приблизно +6 градусів і сухо. Станом на 8 ранку, температура повітря була +1 градус. У ніч на 19 лютого похолодає до -8, а вдень знову буде від +4 до +6.

Уночі 20 лютого мороз сягне приблизно -2... -4, удень буде +6 і хмарно з проясненнями. Починаючи з четверга, зима знову почне повертатися у столицю. І денна, і нічна температура 21 лютого становитимуть -1... +1 градус.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Уночі 22 лютого прогнозується до -3, а вдень – -1... - 3 і сніг. Вітер буде дути зі швидкістю приблизно 10 м/с.

Доброго ранку, друзі! 18 лютого станом на 8:00 у Києві ясно ☀️ Температура повітря 1° тепла. Атмосферний тиск 752 мм....

Geplaatst door Український гідрометцентр op Zondag 17 februari 2019

До кінця тижня прогнозують значне похолодання і у східних областях країни. На зміну плюсовій температурі прийдуть морози до -10 вночі і -4 удень. На заході країни, як і раніше, збережеться плюсова температура, однак будуть опади у вигляді мокрого снігу і дощу.

Нагадаємо, погода на 18 лютого: атмосферний фронт змусить вас змінити гардероб. Стовпчики термометрів показуватимуть більш низькі позначки.

У понеділок, 18 лютого, в Україну знову прийде незначне похолодання. Причиною цьому стане атмосферний фронт, який знизить температурні позначки у всіх областях країни.

Як повідомляв портал Знай.uа, на початку робочого тижня температура повітря почне знижуватися і в деяких областях очікуються морози до 10 градусів тепла. Вже 19 лютого в Україну прийдуть справжні морози.

Також портал Знай.uа писав, що під Запоріжжям у лютому зацвіли перші кульбаби. Незважаючи на те, що зараз середина лютого, на вулиці вже теплішає. Проглядають перші промінчики сонця, завдяки яким і з'являються жовті квіти.