Українцям подарують ще один офіційний вихідний у травні. Влада пропонує зробити державним святом День Європи та замінити ним старе свято.

Про це повідомляє Telegram -канал Хіт Леджер.

У Раді зареєстровано законопроект про причислення Дня Європи до державних свят з вихідним днем.

святкування

"Але не поспішайте радіти, многоходовочка в тому, що День Європи святкується 9 травня, таким чином депутати просто домагаються перейменування офіційного вихідного", - коментують автори посту.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нове свято у червні

Українцям нав'яжуть ще одне свято. Київська влада вирішила запровадити День сусіда за прикладом європейських країн. Як зазначив столичний мер Віталій Кличко, метою цього свята є об'єднання людей, можливість примиритися з сусідами та організувати спільний відпочинок.

Ще одне свято у вересні

В останню неділю вересня українцям пропонують започаткувати традицію святкування Дня батька. За словами чиновників, за аналогією Дня матері, нове свято стане гарним приводом не тільки подякувати батьку за турботу, але і нагадати деяким з них про обов'язки батьківства.

Нагадаємо, українцям дадуть більше відпочинку у квітні-травні. Опубліковано календар вихідних на Великдень 2019.

Як повідомляв портал Знай.ua, весна наближається, про що свідчить поява кульбаб під Запоріжжя. Незважаючи на те, що зараз середина лютого, на вулиці вже теплішає. З'являються перші промінчики сонця, завдяки яким і з'являються жовті квіти.

Також Знай.ua писав про те, що авторитетне британське видання The Guardian змінило свою "книгу стилю" щодо назви української столиці. Тепер "Київ" писатиметься не "Kiev", як раніше, а Kyiv.

Дивіться: Як українці будуть відзначати День батька