Спливли нові шокуючі подробиці секс-скандалу у військовій частині на Хмельниччині, де командир знущався над солдатами і був спійманий на сексуальних домаганнях до підопічної.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на постанову суду у скандальній справі.

У повідомленні йдеться, що командир військової частини в Хмельницькій області Віктор Іванів, який змушував підлеглих ставити клізми і вивозив їх у ліс, до сих пір не покараний за сексуальні домагання. Натомість лейтенант Валерія Сіка, яка звернулася в поліцію зі скаргою на поведінку командира, отримала штраф.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У судовій постанові йдеться про те, що військовослужбовець Валерія Сіка повинна сплатити штраф за самовільне залишення військової частини. Дівчині нарахували три дні прогулів, які обійдуться їй в 2465 гривень штрафу. Нагадаємо, командир Віктор Іванів не відпустив військовослужбовця у відпустку за станом здоров'я після операції, і вона пішла сама.

"Мою свободу і вільне пересування він не може обмежити. Не може мене тримати в частині, тому що йому так хочеться", - пояснила свій вчинок дівчина.

Варто нагадати, що командир військової частини А-1358 Віктор Іванів звинувачується в домаганнях до своєї колеги. За словами його підлеглої, Валерії Сіка, домагання тривали близько року. Заява на командира дівчина подавала кілька разів. Але поліцейські Хмельницького на звернення не реагували. Військовослужбовець повідомила, що командир обіцяв їй "легке несення служби" в обмін на інтим.

За словами дівчини, Іванів почав пріставть до неї в перший же день служби. Відзначимо, відмова дівчини від вступу в сексуальний зв'язок з командиром вплинув на перебіг її служби - Іванів всіляко ускладнював їй життя, відмовляв у відпустці і навіть не дозволив лягти в лікарню, коли лікар рекомендував дівчині госпіталізацію.

Лікарня
Лікарня

Нагадаємо, у Хмельницькій області командира, який сексуально домагався лейтенанта строкової служби Вікторії Сикал, підозрюють також у жорстоких знущаннях над солдатами – моральних і фізичних.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Хмельниччині жінка-офіцер ЗСУ зробила заяву в поліцію на свого командира, вона звинуватила того в сексуальних домаганнях.

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці повідомили про затримання чиновників, які брали хабарі за ухилення від мобілізації.