У Києві пройшла презентація Національної премії «MEDIA etc. 3.0». Це щорічна премія для працівників медіа, які спеціалізуються на економічній тематиці і висвітлюють процес реформування економіки України.

Більш детально про премію, яка відбудеться в цьому році, розповіла голова Ради ГО «Інститут податкових реформ» Олена Хотенко.

«Наше завдання, щоб ця премія була престижною, щоб кожен журналіст, який отримав її, міг з гордістю сказати, що він є переможцем або лауреатом», - зазначила вона.

За словами Олени, в силу нинішніх виборів, премію вручатимуть не в традиційні місяці, щоб не було прив'язки до виборів або політичної ангажованості. Також вона зазначила, що всі грошові нагороди будуть вручатися завдяки громадськості та громадських організацій.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«У цьому році ми оголошуємо шість основних номінацій: це три номінації за національний рівень робот: публіцистика, відеоматеріал та радіоматеріал. За них нагорода по 5 тисяч гривень, - повідомила Олена Хотенко. - Так само будуть три номінації регіональних робіт по тим же категоріям і з таким же призовим фондом по 5 тисяч гривень. При цьому у нас є додаткові 15 тисяч гривень, які ми подаруємо за кращі роботи серед починаючих журналістів: студентів журфаку».

Голова Ради ГО «Інститут податкових реформ» підкреслила що, в цьому році з'явилася додаткова номінація, яку вони організували разом з Міністерство інформаційної політики.

«Ця номінація буде пов'язана з процесом європейської інтеграції та Україна-Європа», - сказала вона.

При цьому додала, що переможців обиратимуть у самому Міністерстві.

«Також у нас ще є сюрприз! - посміхнулася Олена Хотенко. - Ми організували спеціальну премію - кращий матеріал буде надрукований в одному з українських журналів, а також ми відправимо двох журналістів до Німеччини в місто Бонн на міжнародний медіа форум в травні цього року».

Партнерами премії стали: Міністерство інформаційної політики, Асоціація платників податків України та багато інтернет- видань, в тому числі і портал Знай.ua.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що вибори президента України активно обговорюють в "ДНР".

Також ми писали, що помічниця Трампа відмовилася від високої посади, а важко поранений Азаров звернувся до українців.