14 лютого на День закоханих в Укаїні існує добра традиція - більшість молодят хочуть одружитися сам в цей романтичний день. Однак цього року рекорду з кількості пар у РАЦСах не було. Незважаючи на те, що Мін'юст продовжив роботу 94-х закладів до півночі.

Про це повідомляє UBR.

Останній шлюб 14 лютого зареєстрували о 23 годині у Кіровоградській області.

Втім, результати дня святого Валентина все ж вражають: за добу отримали свідоцтво 2439 сім'ї з усіє України. Це на 42 пари більше, ніж у минулого року.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Між тим, це далеко не рекорд. Останній магічною датою, ваблячою молодят, стало 18 серпня минулого року (коханих привернула велика кількість вісімок). Тоді за добу в країні штампи в паспорти отримали 2790 українських пар. А всього за три дні (8, 18 і 28 серпня) у країні з'явилося 5556 молодих сімей.

Як додали у Міністерстві юстиції, 14 лютого 2019 року більшість шлюбів не були спонтанними. Більшість українців заздалегідь обрали цю дати та подали заяви. Однак знайшло чимало і тих, хто скористався новою послугою "шлюб за добу". Таких налічується 359 пар. Якщо врахувати, що, наприклад, в сервісі Готово! вона коштує мінімум 4,8 тис. грн., раптовий порив зв'язати себе узами шлюбу обійшовся молодим українцям приблизно в 1,7 млн. грн.

У відомстві також уточнили, що найбільше пар одружилися у Дніпропетровській області (231 пара). Трози менше - у столиці (211). А ось у Львівській області, незважаючи на географічну близькість до Європи, звідки до нас і прийшов свято, свідоцтво про шлюб вчора отримали лише 174 пари.

Нагадаємо, зірки Кварталу 95 показали своїх коханих.

Як повідомляв портал Знай.ua, молода пара з Херсона своєю історією розчулила всю Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл та принц Гаррі роз'хались на День святого Валентина.

Дивіться: Одруження по-новому в Україні