Українці, які вперто відмовляються сплачувати за послуги ЖКГ, можуть втратити все. За борги конфісковуватимуть майно.

Про це пише "businessua.com".

У громадян можуть забрати квартиру за борги. Це станеться при сумі заборгованості у 20 мінімальних зарплат - 84 тис. грн.

платіжки за комуналку

"Формування боргу по несплаті за житлово-комунальні послуги може призвести до того, що після досягнення умовного психологічного бар'єру, який встановлюється постачальником послуги, він може порушити судове провадження. На предмет стягнення з боржника цієї заборгованості", - підкреслив Андрій Никончук, експерт з питань ЖКГ.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

борги

Якщо борги дуже великі і вони не погашаються, постачальник компослуг зможе звернутися до суду з проханням накласти арешт на майно.

квартира


Якщо й після арешту громадяни не почнуть погашати борги, вони можуть залишитися без житла. Конфісковану квартиру/будинок продадуть, розрахуються з боргами, а решту повернуть вам.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Кабмін зобов'язав поставщиків компослуг встановити громадянам лічильники безкоштовно. Виконання постанови будуть жорстко контролювати.

Також Знай.ua писав, що у Нафтогазі виправдались за космічні суми у платіжках. Заговорили про політичну гру посередників та назвали все провокацією перед виборами.

Дивіться: Яких цін на газ чекати в найближчому майбутньому