Юлія Яригіна, родом зі Львова, завжди мріяла стати пожежником. Незважаючи на її завзяття, в Державній службі з надзвичайних ситуацій їй сказали, що дівчина не може гасити пожежі. Але у долі свої плани.

Юлії зараз тридцять три роки і вона знає як прийти до своєї заповітної мрії. Незважаючи на те, що жінка працює продавчинею, вона робить все можливе для того, щоб стати рятувальником.

Коли жінка прийшла в ДСНС, то їй покзали пальцем на вихід, адже у 1993 році МОЗ заборонив брати на таку небезпечну роботу жінок. Спочатку Юлія засмутилася, але потім підняла всю інформацію і дізналася, що ця заборона була скасована два роки тому.

Показав даний документ ДСНС, пожежники вибачилися перед мрійливої жінкою і запросили на співбесіду.

Для того, щоб Юлію Яригіну прийняли на роботу, їй потрібно пройти психологічний тест. Він повинен показати яка Юлія людина, який у неї склад розуму і чи готова вона до ризику.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Відомо, що в ДСНС Львова працює дванадцять відсотків жінок, але жодна з них не є рятувальницею. Зі слів керівника відділу психологічного забезпечення ДСНС Юрія Бішко, на таку небезпечну посаду жінок-кандидатів ще не було.

А яка ситуація в інших містах України?

Припустимо, у Черкасах є жінка-рятувальник. Звуть її Анастасія Клочко і вона доводить, що жінки здатні гасити пожежу.

Юлія Яригіна також хоче стати рятувальником. Для початку їй потрібно пройти медичний огляд і здати фізкультурну підготовку.

Нагадаємо, в Магнітогорську рятувальники дістали нові трупи з-під завалів. Масштаби шокують, а роботи багато.

Як раніше повідомляв Знай.uа концерт у нічному клубі закінчився страшною трагедією, в якій постраждала велика кількість осіб. Інцидент стався в одному з нічних клубів Італії.

Знай.uа писав, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій знайшли туриста, який заблукав у горах Карпат. Молодий чоловік не звернув уваги на застереження про погані погодні умови і загубився.