В Україні визначили середню заробітну плату та найбільш затребувані професії. В середньому зарплата українця становить 10 573 у місяць. При цьому найбільше можна заробити у Києві – 16 546 гривень. Найнижча ж середня оплата праці у Чернігівській області - 8005 грн.

Пропонуємо вам вакансії, за які обіцяють платити значно більше.

Керівник відділу по підбору персоналу

Фахівцю обіцяють платити 60 тис. грн. Головні обов'язки: набрати велику команду активних людей і вчити їх максимально швидко показувати результати. Від кандидата вимагають досвіду роботи у продажах, знання англійської на високому рівні. Крім високої зарплати, роботодавець обіцяє корпоративні обіди, знижки на профільне навчання, курси англійської, спортзал.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Комерційний директор

Комерційному директору пропонують зарплату 70 тис. грн. Потрібно буде займатися стратегією продажів, організацією бізнес-процесів, плануванням і організацією планів продажів. Ставити завдання та слідкувати за їх виконанням, керувати логістикою і асортиментом, ціноутворенням. Займатися аналітикою та управляти персоналом. За це компанія пропонує високу зарплату плюс соцпакет.

Стоматолог-ортодонт

Столична клініка шукає стоматолога-ортодонта на зарплату 70 тис. грн. Мінімальний досвід роботи від трьох років. Потрібно вміти працювати з різними видами брекет-систем і апаратів, а також володіти англійською. Фахівцю обіцяють багато пацієнтів, ортодонтичний інструментарій та оплатити 50% від вартості курсів підвищення кваліфікації.

Керівник напрямку ризик-менеджменту

Спеціалісту обіцяють платити 110 тис. грн. В обов’язки входитиме розробка, моніторинг, оптимізація моделей для автоматизації прийняття рішень. Також керівництво напрямком і оптимізація бізнес-процесів збору простроченої заборгованості, пошук шляхів розширення додаткової інформації для оцінки клієнта. Роботодавець шукає людей з сильними аналітичними здібностями, управлінськими навичками. Досвід роботи у напрямку ризик-менеджменту або статистичного моделювання має бути від двох років. Також кандидат повинен володіти англійською.

Старший веб-розробник

Традиційно найвища зарплата в IT-сфері. Фахівця шукають на зарплату 140 тис. грн для американського партнера. Потрібні спеціалісти криптовалют з професійним досвідом PHP (Laravel), Javascript, PostgreSQL, MySQL, Git, OOP. Також обов’язкове знання англійської.

Нагадаємо, що опубліковано рейтинг найкращих зарплат та вакансій: няні, фермери та робота для студентів.

Як повідомляв портал Знай.ua, що вчені назвали популярні професії, які зникнуть у найближчі роки: як не стати безробітним.

Також Знай.ua писав про те, що чергова країна заманює українських заробітчан.