Криміналітет тисне на владу на Донбасі, готуючи зриви виборів в регіоні.

Про це стало зрозуміло зі слів міського голови Покровська Руслана Требушкина на його київській прес-конференції.

Донбас
Донбас

Чиновники звернулася до керівництва силових структур і попросили стабілізації ситуації регіону. Їм постійно загрожують, секретарю міської ради навіть спалили авто.

"В ніч з 15 на 16 лютого відбулася кримінальна подія - підпал автомобіля, який належить моїй сім'ї. Після ряду питань, що могло викликати цю подію, ніякого іншого припущення, крім того, що це наслідок конфлікту з політичним опонентом Сергієм Андрейченко, у мене немає. Систематично виникають конфліктні ситуації, які переходять із ряду політичної війни в кримінальні площині. Коли відбуваються якісь заходи, мітинги, на яких присутні люди, які підтримують владу, завжди після цього відбуваються акти залякування - биття вікон, нанесення тілесних ушкоджень, підпал автомобілів", - стверджує чиновник з Покровська.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сергій Сергійович Андрійченко в базі "Миротворець" вказаний, як особа, яка вчинила злочини перед Україною. Він дестабілізує суспільно-політичну ситуацію в нашій країні.

Криміналісти
Криміналісти

"У нас так виходить, що як тільки ми відмовляємо цьому кримінальному авторитету, у нас щось горить. Ціла серія подій, яка вказує на системне залякування мешканців міста та активістів. Одним з таких відчуттів вседозволеності і безкарності був акт насильства - побиття місцевого депутата Руслана Сукова", - говорить міський голова Покровська.

За його словами, після довгого залякування і спроб його підкупити, він був побитий молодими людьми, які приїхали на машині з номерами Андрійченко. У місті процвітає кримінал, жителям постійно погрожують. Місцева громадська діячка Ольга Квітка, син якої служить в АТО, в лютому зверталася в правоохоронні органи з заявою про погрози у вбивстві. Місцеві ЗМІ також не виявляють підтримку жителям, так як вони у власності кримінальних авторитетів.

вибори в Україні
вибори в Україні

"Спалення машини секретаря міської ради, це на кримінальній мові означає останнє попередження. Сьогодні ми спалили твою порожню машину вночі, завтра - можливо ти будеш в ній. Залякують представників влади, які не хочуть жити за старими законами. Сьогодні спалили машину, завтра побили депутата , уявіть, що ми можемо зробити з неслухняних членом виборчої комісії або спостерігачем, або журналістом", - говорить Кирило Сазонов, політолог.

Нагадаємо, Харківський коп оригінально "впровадився в банду торговців "кайфом": тепер сяде

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Києві спіймали "злодія в законі" Руставського і його російського компаньйона Полузверя: вирішували питання "ліквідації"

Також Знай.ua" писав про те, що 40 слонів: як легендарна банда злочинниць змусила тремтіти весь Лондон