Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський переможе: Фесенко пояснив феномен слуги народу

Над шоуменом і кандидатом у президенти Володимиром Зеленським враз припинили сміятися. Зеленського на повному серйозі сприймають як лідера президентської гонки і фаворита електоральних симпатій. Вибори президента України пройдуть 31 березня 2019 року, і у Зеленського є всі шанси на перемогу. Поки що той, кого називали "клоуном", б'є всі мислимі і немислимі рекорди по частині зростання своїх рейтингів.

ДТП
ДТП

Зустрічне авто влетіло в кортеж президента

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Стало відомо, що сьогодні, 22 лютого, в Молдові сталася ДТП за участю президентського кортежу. У п'ятницю, 22 лютого президентський кортеж Ігоря Додона потрапив у ДТП. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

МЗС Угорщини
МЗС Угорщини

Угорщина накинулася на уряд України через напівфашистський закон

Офіційний Будапешт назвав закон про освіту в Україні "полуфашистским" і зажадав внести до нього зміни, про що заявив глава адміністрації прем'єр-міністра Угорщини Гергей Гуйяш. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби уряду країни.

погода
погода

Погода на 23 лютого: залишилося трохи потерпіти до потепління

Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода на вихідних. Зима відновила свій статус, хоча і трохи пізно. Сонце теж вигляне і буде його більше, незважаючи на те, що морози посилюються. Антициклон викине опади з України, якщо вони і будуть, то не такі сильні на Заході і на Півдні. Похолодання теж посилюється.

долар
долар

Курс валют на 23 лютого: долар і євро потрапили гривні під гарячу руку

Курс долара на міжбанку знизився на дві копійки – до 27,02 грн/дол, курс купівлі також впав на дві копійки – до 27,00 грн/дол. Національний банк України на 25 лютого 2019 року знизив курс гривні на півтори копійки – до 27,01 гривень за долар – у порівнянні з попереднім банківським днем. Про це свідчать дані на сайті регулятора у четвер, 21 лютого.