Патрульні поліцейські висадили на під’їзді до Вишгорода агресивного молодика, якого на ранок знайшли мертвим.

Про це 22 лютого повідомляє прес-служба патрульної поліції України.

Наразі вже відомо, що 17 лютого екіпаж патрульної поліції затримав агресивного молодика, який порушував громадський порядок в одному з районів Києва. Відзначається, що хлопець поводив себе неадекватно та ймовірно перебував під дією наркотичних засобів.

Поліцейські, щоб затримати порушника, застосували спецзасоби та кайданки і викликали йому швидку допомогу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Відомо, що після затримання поліцейські посадили молодика до патрульного авто та вирішили відвезти чоловіка до місця його проживання, проте по дорозі він постійно вимагав вийти із авто. Копи погодились та висадили його на узбіччі поблизу Вишгорода.

"У зв’язку з тим, що чоловік постійно намагався вийти з машини та не бажав їхати додому, патрульні висадили його з машини на під’їзді до Вишгорода", - йдеться в повідомлення.

На ранок після цього місцеві мешканці знайшли труп чоловіка. За попереднім оглядом судово-медичного спеціаліста, він помер від переохолодження.

Разом з тим варто відзначити, що 22 лютого, приблизно 12:00, у селищі Чаплі Дніпропетровської області чоловік помер від електричного удару біля лінії передач. Загиблого знайшов тракторист Ярослав. Він і викликав поліцейських разом з медиками.

Тіло висіло на стовпі лінії електропередач між полем і балкою. Лікарі лише констатували смерть.

Деталі належить з'ясувати правоохоронцям. На місце трагедії були викликані рятувальники, щоб зняти тіло з висоти і співробітники ДТЭЕК, щоб знеструмити ділянку. Тіло загиблого зуміли спустити на землю лише до 17:00.

Одна версія свідчить, що чоловік хотів вкрасти дроти з алюмінію, і для цього заліз на стовп. Але він схопився за оголений ділянку і отримав електричний розряд. При падінні він зачепився штанами за штир і висів на стовпі. Ніяких спеціальних засобів, за допомогою яких чоловік міг вкрасти дроти, не знайшли.

Нагадаємо, українського бізнесмена обікрали на 15 млн прямо на дорозі.

Як повідомляв "Знай.ua", львівський коп попався на наркотиках.

Також "Знай.ua" писав, що кримінальні авторитети погрожують зірвати вибори.

У Запоріжжі копи поранили свого колегу під час затримання