Жарти телешоу Comedy Woman пройшли психолого-лінгвістичну експертизу. Висновок виявився простим - дівчата жартують зухвало, глумлятся над російськими цінностями і навіть реабілітують фашизм.

Варто відзначити, що ініціатором експертизи виступив відомий російський режисер Микита Міхалков, ображений жартом про радянського генерала Карбишева.

Група експертів дуже оперативно взялась за аналіз гумору, і П'ятий канал вже урочисто опублікував результати "резонансного" дослідження жартів учасниць Comedy Woman, яких, до речі, кілька днів тому Микита Міхалков назвав вівцями.

Фахівці самі зазначили, що основна аудиторія гумористичного шоу - люди з незміцнілою психікою, на яких такі жарти можуть вплинути вкрай негативно. Учасниць Comedy викрили у "руйнуванні культорологических смислів і традиційних російських цінностей", а їхні "кошмарні" жарти назвали "психологічної диверсією".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В документі також "оцінили" жарт про генерала Дмитра Карбишева. Експерти визнали, що цей скетч "нав'язує аудиторії почуття відрази і саркастичного негативізму, а також дегероїзує і ображає гідність Героя Радянського Союзу". Ще дівчатам скромно приписали позитивне ставлення до Гітлера.

Висновок так званих експертів не здивувало нікого. У ньому звучать вже такі рідні росіянину слова, як "антиросійська війна", "руйнування цінностей" і підрив "духовно-моральних основ". Залишається лише гадати, на скільки вистачить держави, яка запроторила до в'язниці цензури гумор.

Нагадаємо, відомий російський режисер Микита Міхалков у межах своєї передачі "Бесогон" назвав учасниць Comedy Woman вівцями. Причиною тому став жарт колективу про радянського генерала Дмитра Карбишева, який загинув у німецькому концтаборі Маутхаузен.

Також "Знай.uа" писав, що Волочкова придумала, як в черговий раз привернути увагу до своєї персони, і опублікувала історію про те, що стало причиною її ворожнечі з Ксенією Собчак.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що солістка популярної української групи KAZKA Олександра Зарицька опублікувала тривожний пост.