В одному з українських селищ стався дикий випадок. Відомо, що 14-річний хлопець скоїв жорсткий злочин сексуального характеру по відношенню до малолітнього хлопчика, який вчиться у шостому класі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню першого заступника голови Національної поліції України В'ячеслава Аброськіна в соцмережі Facebook.

поліція
поліція

За словами Аброськіна, свої злочинні діяння ґвалтівник знімав на мобільний телефон.

"Жахливий злочин скоїв неповнолітній хлопець. Коли почали розбиратися в причинах, то встановили, що саме таким чином п'ять років тому цього самого хлопця гвалтував його рідний батько, який відбуває покарання в місцях позбавлення волі", - йдеться в повідомленні Аброськіна.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто нагадати, що в Калузькій області Росії розслідують пограбування з курйозним фіналом, який претендує на сюжет голлівудського трилера. Про це пишуть російські ЗМІ. У повідомленні говориться, що жертва пограбування скрутила злочинця і перетворила його на три дні на свого секс-раба. Тепер і ґвалтівниці, і грабіжнику загрожує в'язниця. Навіть бувалі міліціонери дивуються з приводу того, що сталося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 30-річна громадянка почула вирок столичного суду 19 лютого. Зокрема, у прокуратурі розповіли, що дівчина несподівано подзвонила до співмешканця, з яким колись проживала разом проте раніше встигла з ним посваритися. У ході розмови вона розповіла, що під час ранкової пробіжки двоє невідомих погрожуючи їй ножем, зґвалтували її. Після цього хлопець подзвонив у поліцію, яка одразу прибула на виклик.

Нагадаємо, на Львівщині жорстокий вбивця і ґвалтівник отримав по заслугах.

Як повідомляв Знай.uа серійний маніяк тримає в страху весь Харків: мовчить навіть поліція.

Знай.uа писав, дружина українського політв'язня б'є тривогу: він загинається від болю.