Російський найманець Андрій Морозов, помічений на території окупованого Донбассу, видав таємниці про зміни у лавах терористів. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook.

"Російський найманець Андрій Морозов повідомив у соцмережах важливу інформацію — командир одного з найкращих з'єднань ЗС РФ — 76-ї десантно-штурмової дивізії, полковник Ігор Каплій призначений заступником командуючого 2-м армійським корпусом ЗС РФ на Донбасі. Ну, "громадянська війна", "доброволець", "шахтарі дістали з шахти", ну, як зазвичай, не паляться зовсім. Каплій має сильну підтримку в Генштабі РФ, і його направляють з посади на посаду, щоб він швидше робив кар'єру", — пише журналіст.

Российский наемник Андрей Морозов сообщил в соцсетях важную информацию - командир одного из лучших соединений ВС РФ -...

Geplaatst door Юрий Бутусов op Maandag 25 februari 2019

За словами Бутусова, Каплій "мітить в генерали, про що говорять останні дії терористів, які "тягнуть" найманця з усіх сил.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Каплій командував 5-ю мотострілецькою бригадою "Оплот" 1-го корпусу РФ на Донбасі, потім був переведений на престижну посаду комдива 76-ї дивізії, а ось зараз знову повернувся на Донбас у ще більш високій посаді. Наступний крок — присвоєння генеральського звання. А хто такий Каплій і чого він коштує на війні — будь ласка, почитайте думку російських найманців", — підкреслив він.

Нагадаємо, на Донеччині ліквідували чотирьох терористів, яких попередньо і индентифікували. Відео опубліковане на офіційній сторінці благодійного фонду "Повернися живим" у Facebook.

Раніше Знай.uа повідомляв, у зіткненнях на кордоні з Колумбією у Венесуелі поранили російську пропагандистку Ніколь Крамм, яка в той момент здійснювала кінооператорскую роботу.

Також Знай.uа писав, у ніч на 24 лютого невгамовні окупанти з мінометів обстріляли населені пункти Золоте і Новоолександрівка на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба ООС. Житель Золотого розповів, як вони з дружиною рятували свою трирічну доньку. Дитина настільки важко переживала обстріл, що перестала розмовляти.