У анексованому Криму російські окупанти почали масово штрафувати водіїв авто "швидкої допомоги" за перевищення швидкості під час поїздки за викликом хворого.

Про це розповів директор "Кримського республіканського центру медицини катастроф та швидкої медичної допомоги" Сергій Олефіренко, передають ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що за цей рік медики вже отримали більше штрафів, ніж за весь 2018-й.

російський поліцейський
російський поліцейський

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Це пов'язано з тим, що на дорогах анексованого півострова встановили техніку для автофіксації порушень, яка банально не здатна розпізнавати медичні машини.

Олефіренко підкреслює, що всі штрафи, звичайно ж, оскаржуються. Але їх дуже багато. Окупантам навіть плювати на те, що всі "порушення ПДР" пов'язані саме з виконанням професійних обов'язків медпрацівників.

"Якщо ця ситуація почне носити масовий характер, ми просто збанкротуємо, виплачуючи всі ці штрафи. Або нам доведеться тримати штат юристів, які тільки і будуть працювати на їх оскарження", - сказав Олефіренко і додав, що якщо перекласти штрафи на водіїв "швидких" , то вони або звільняться, або "їздитимуть, як равлики".

Окрім того експерт підкреслив, що в годину-пік автомобіль "швидкої" має доїжджати до міської лікарні за 20 хвилин, а при дотриманні всіх правил дорожнього руху, придуманих "владою", це займе "години півтори".

"Як можна, не порушуючи, виконати норматив доїзду? Ніяк, це просто неможливо", - резюмував фахівець.

Нагадаємо, путінський прихильник та блогер прокоментував становище Криму після анексії півострову.

Крим
Крим

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

Блогер Олександр Горний заявив, що півострів повільно котиться до рівня Бананової республіки, де існує беззаконня і свавілля чиновників під дахом "Єдиної Росії" (партія влади в РФ).

Як повідомляв раніше Знай.ua, кримчани остаточно розчарувалися у реаліях анексованого півостову, тотальний занепад, безробіття та зубожіння навряд чи сприяють "патріотичним почуттям" до "русского міра".

Також Знай.ua писав про те, що населення анексованого Криму та окупованих територій Донбасу вже не в такому захваті від Путіна і "руського миру".