Про затримання проплаченої групи молодиків заявили у Нацполіції Одеської області. Молодики вирішили "похитати трубу" під час перебування в регіоні президента Петра Порошенка, посла США в Україні Марі Йованович та спецпредставника США в Україні Курта Волкера.

Допис про це у Facebook розмістив радник начальника Головного управління поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

Як повідомив Форостяк, правоохоронці проводять превентивні заходи, спрямовані на недопущення дестабілізації оперативної обстановки в регіоні.

"В той час, коли в Одесі з візитом перебуває президент країни, офіційна делегація на чолі з Послом США в Україні пані Марі Йованович, спецпредставник по Україні пан Курт Волкер, інші поважні особи, на морвокзалі стоїть ракетний есмінець Дональд Кук, знайшлись дегенерати, що вирішили "похитати трубу", - заявив він.

Форостяк зазначив, що зараз слідчі з’ясовують, хто і з якою метою направив до Одеси з Києва "групу проплачених молодиків", які начебто нещодавно були помічені в інших регіонах.

Він резюмував, що ці ж так звані "тітушки" творили незрозумілі провокації "імітуючи протести праворадикальних сил під прапором якоїсь невідомої "традиції та порядок"".

Форостяк підкреслив, що "проплачена тітушня" була зупинена ще на під’їздах до Одеси, де потрапила у засідку силовиків.

Всього, за його словами, було затримано 59 осіб - один автобус та мікроавтобус, де було "їхнє керівництво".

"Зараз з’ясовуються їхні особи, їхні наміри та хто замовник", - зазначив Форостяк.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, що у Києві схопили організатора "будинку розпусти": десятки покалічених дитячих життів.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, як у Кривому Розі накрили гніздо розпусти.

Раніше "Знай.ua" інформував про те, куди поділися українські копи.