Колишня дружина з сином Дмитра Фірташа планують подати позов в суд Відня, щоб відсудити п'ять мільярдів євро. Космічна сума, як для українського депутата.

Відомо, що колишня дружина депутата зі своїм сином (не рідна дитина Фірташа) збираються подати заяву в Центральну прокуратуру по боротьбі з економічними злочинами і корупцією у Відні про те, що Дмитро Фірташ займався відмиванням грошей.

Повідомляється, що в цій справі замішаний досить близька і довірена людина депутата, яка займає в нашій країні високий пост. Про ім'я цього політичного діяча не розголошуються.

Засоби масової інформації пишуть про те, що причиною для позову стало виведення коштів з основної компанії і їх транзакцію в офшори. За попередньою інформацією, цей інцидент стався ще в двох тисячних роках.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Повідомляється, що причиною незаконного переведення грошей стало заплановане розлучення між екс-подружжям. Спочатку, Дмитро Фірташ хотів домовитися з дружиною, а потім перейшов до більш суворих методів. До таких як залякування.

Відомо, що дружина вимагає від українського депутата п'ять мільярдів євро. До речі, розбиратися в даному інциденті будуть співробітники правоохоронних органів Відня.

Нагадаємо, засоби масової інформації написали про те, що українського депутата Дмитра Фірташа затримали у Відні. Ця новина виявилася фейком, так як всі ЗМІ посилаються на те, що цей інцидент стався два роки тому, в 2017 році. Як повідомляє прес-служба Фірташа, цій новині вже два роки. На даний момент нічого подібного не відбувалося.

Як раніше повідомляв Знай.uа, суд Кіпру заарештував майно депутата Дмитра Фірташа.
Приводом став позов російського банку ВТБ, якому заборгували дві структури бізнесмена - ЗАТ "Юкрейніан Кемікал Продактс" і ТОВ "Титанові інвестиції".

Знай.uа писав, під час засідання суду Зайцевій стало погано. Її вивели із залу. Повідомляється, що Зайцевій та Дронову суд дав максимальний термін у вигляді позбавлення волі до десяти років.