За даними експертів, середня зарплата в Україні становить 10 573 гривні на місяць. Найвищими вважаютться доходи жителів столиці, вони отримують в середньому по 16 546 гривень в місяць. Найнижчий показник серед регіонів - у Чернігівській області, там середня зарплата складає 8005 гривень.

Деякі роботодавці не проти платити своїм співробітникам у 8-10 разів більше, пише Work.ua.

Таким чином, в останній тиждень найбільш високооплачуваними були вакансії режисера в український філіал американської компанії AI Factory, розробника операційних систем для смартфонів у Миколаєві, операційного директора на м'ясопереробне виробництво, стоматолога-ортопеда в Київський медичний центр, менеджера по утриманню в міжнародну компанію Abixon.

У свою чергу від претендентів вимагали досвід роботи не менше трьох років на аналогічній посаді, наявність професійних навичок і вмінь.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Україні значно скоротилася кількість громадян, які отримують мінімальну зарплату.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що тобі пощастило - ти не такий, як усі. Як завдяки даркнету працювати під пальмами.

Давайте на чистоту. Часи коли "тобі пощастило - ти не такий, як усі" залишилися в нульових. Сьогодні, якщо "ти працюєш в офісі", про тебе навряд чи заспівають солодкоголосі подружки Шнура. У той час, поки верхівки пилять багатомільйонні бюджети держпроектів, середній дохід населення України в 2018 році склав 6209 грн (близько 230 доларів). Суха статистика, просто цифри? Ні. Це - життя тих, хто ще не зрозумів, що можна його поміняти. І зробити це просто зараз. Не завтра, післязавтра, або з понеділка. Ні. Прямо зараз. І в цій статті ми маємо намір розповісти вам як.

Як повідомляв портал Знай.ua, що вчені назвали популярні професії, які зникнуть у найближчі роки: як не стати безробітним.

Також Знай.ua писав про те, що топ 5 країн для українських заробітчан: готові озолотити кожного. Українські заробітчани освоюють нові напрямки для сезонних заробітків.