Бійця Збройних Сил України Ігоря Мирончука взяли в полон найманці Путіна в "ДНР". У Мережі з'явилося інтерв'ю з полоненим. На відео видно, як Мирончука ведуть під конвоєм по окупованому місту, задаючи провокаційні питання. Мирончук – боєць 128-ї бригади ЗСУ. Солдат зупиняється біля могили дітей і хреститься. Окупанти запитують, чи повинні гинути на війні діти.

«Думаю, не повинні», - відповів українець.

"Як ти думаєш, чому померли ці дві сестри і брат?" – запитали бійця ВСУ. "Міна прилетіла і розірвала їх осколками", – припустив Мирончук.

За його словами, військових ВСУ нібито змусили поїхати на війну в 2014 році. "Ми не хотіли, це був наказ", – запевнив він на камеру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ви - той полонений? За що ви вбиваєте наших дітей? Ви що, не знаєте, що не можна вбивати? Не хочемо ми з вами жити! Що вам, мало місця в Києві? Чим ми вас образили, що вбиваєте? Ми вас не вбиваємо. Ми ж не звірі. А ви гірші за звірів, виходить", – напустилася на військового місцева мешканка, яка з'явилася в кадрі і істерично кричить.

Нагадаємо, раніше наш портал повідомляв про те, що полонені українські моряки стали офіцерами в російській в'язниці.

Нагадаємо, раніше ми писали, що українців масово не пускають у Росію на кордоні без пояснення причин.

Нагадаємо, навчання української армії ледь не переросли в повномасштабну війну: у Путіна пішли на провокацію.

Нагадаємо, Морські прикордонники зі складу Об'єднаних сил у взаємодії з катерами ВМС ЗСУ та іншими силами ООС відпрацювали навчальні маневри по відбиття ворожого нападу в Азовському морі.

Як повідомляв Знай.uа, українські моряки потрапили в лапи ФСБ: шиють справу.

Знай.ua писав, півтора десятка українців заарештували за кордоном. Їх тримають прямо в порту і поки невідомо, коли дозволять повернутися.