У Дніпрі прогримів ганебний інцидент - люди побилися та буквально розгромили секонд-хенд, стоячи у черзі за "халявними" речами.

Про це повідомив юрист Михайло Шнайдер у Facebook та опублікував відповідне відео.

Вот именно так выглядит та самая "Жизнь по Новому ". В Днепре на жилмассиве "Парус" люди штурмуют магазин Секонд Хенда. Ради поношенной Одежды, они Бьют стекла и устраивают Давку. Нет ни слов не Выражений. Это просто Дно.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 25 februari 2019

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На кадрах видно, як дніпряни влаштували справжню потасовку під магазином - у черзі лунає нецензурна лайка, люди штовхають один одного та б'ють шибки.

"Ось саме так виглядає те саме "життя по-повому". У Дніпрі на житловому масиві "Парус" люди штурмують магазин Секонд хенд. Заради поношеного одягу вони б'ють вікна і влаштовують тисняву. Немає слів. Це просто дно", - підписав відео юрист.

Нагадаємо, у день завезення в цьому секонд-хенді збираються натовпи людей. Але такого, що сталося в цей раз ще не було. Про це повідомляє актив ж/м Парус.

Мешканці Дніпра влаштували масовий штурм магазину подержаного одягу. На жаль, подібні інциденти для міста стали звичайним явищем.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ціни на продукти в окупованих містах і селищах Донбасу збільшилися на 10–20 %.

пенсіонери
пенсіонери

Уся справа в тому, що товарів власного виробництва на продуктових ринках майже немає. Все привізне, аж до картоплі й соняшникової олії, повідомляє газета "Сегодня".

Найбільше б'є по кишені донеччан м'ясо. Ще кілька тижнів тому його ціна коливалася у межах 250–280 рублів (101–114 грн) за кіло. Зараз свинину продають не нижче 300 руб./кіло (122 грн), яловичину – 320 руб./кіло (130 грн).

Продавці на ринку звинувачують у всьому окупаційну владу й розповідають, що поставки м'яса обклали великими податками і хабарами, які не під силу потягнути звичайним підприємцям.

"Якщо раніше тушку курки ми могли відпускати по 130–140 рублів (52–56 грн) за кілограм, то зараз нам стільки закупівля обходиться", – каже продавець Анастасія.

Також Знай.ua писав про те, що в лютому на українців чекає здорожчання головних товарів та послуг.