Найспокусливіша поліцейська Києва Людмила Мілевич приміряла на себе образ типічної вчительки.

Відповідну світлину, яка сильно відрізнявся на фоніінших, вона опублікувала в своєму Instagram-акаунті.

Варто відзначити, що Мілевич досить часто публікує відверті і спокусливі фото, або ж позує в поліцейській формі. А вчителькою вона себе назвала через специфічний образ: забране назад волосся, окуляри і водолазка сірого нейтрального відтінку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Незважаючи на скромність одягу, патрульна все одно виглядала спокусливо, що помітили її фоловери і активно прокоментували фото.

"Мені б таку вчительку", "Найкрасивіша вчителька", "Боже, яка ж красива, не можна такою бути", "Як завжди гарна і класнюча", "Дійсно математичка якась))) Гарного дня!)", "Ты прекрасна, хочу после уроков остаться.. ", "На мою химичку очень похожа", - коментують допис шанувальники.

Нагадаємо, в Одеській області маленький хлопчик виявився оперативнішим за копів і допоміг затримати небезпечного злочинця. Грабіжник заліз в авто, де сиділа дитина і викрав коштовностей більше ніж на мільйон гривень.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що бережіть дітей: у Києві серед білого дня викрали маленького хлопчика.В українській столиці 6 травня невідомі прямо на вулиці викрали дитину. Відомо, що жахливий випадок стався у Солом'янському районі. Київські ЗМІ повідомляють, що невідомі забрали 10-річного хлопчика в невідомому напрямку.

Також портал "Знай.uа" писав, що кмітливий пес врятував життя маленькій українці.У Кам'янському (Дніпропетровська область) службовий пес допоміг правоохоронцям знайти дитину, який пропав без вісті.За даними Головного обласного управління Національної поліції, до копам нещодавно звернувся батько 8-річної дівчинки. Він розповів, що 1 травня дочка пішла гуляти і до вечора так і не повернулася додому.