Так званий танк-привид знищили разом ще з сімома танками Т-72 поблизу міста Торез Донецької області українські військові.

Бійці знищили російський танк Т-72Б3 "Привид". Примітно, що військова техніка була доправлена на територію Донбасу з метою "випробувань". Про це українським розвідникам повідомила перебіжчиця Світлана Дрюк, йдеться в сюжеті ТСН. Дрюк воювала проти України з 2014 року, а тепер передумала і перебігла на іншу сторону. Тепер вона "за" Україну.

За її словами, танк був доправлений в Україну особисто капітаном ЗС РФ Юрієм Прилуцьким. Перебіжчиця каже, що це був "найкращий танк у батальйоні".

"Привид" і ще сім інших, звичайних "сімдесят двійок", партизани підірвали біля міста Торез. Вісім підірваних танків одночасно - для окупантів такий салют був справжнім шоком", - йдеться в сюжеті.

Нагадаємо, російська "Ополченочка" здалася Україні і свідчитиме у Гаазі: втекла із пекла.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дрюк повідомила, що Росія планує перекинути на Донбас до 100 тисяч військових під виглядом місцевих "ополченців". Вона впевнена, що на окупованій території вже мають документи прикриття на реальних російських військових, які можуть зайти в Україну протягом 4 годин.

Як повідомляв Знай. ua, у "ДНР" схопили скандального екс-регіонала. Спійманий Загоруйко служив „русскому миру“, але щось пішло не так, з іронією пише журналіст Денис Казанський.

Також портал Знай. ua писав, що небо над Донецьком розірвали потужні вибухи, люди перелякані: добряче гахнули.

Мешканці Донецька схвильовані можливими серйозними боями близько окупованого міста. Відповідні дописи з'явилися в соціальних мережах в ніч на 4 березня. Користувачі мережі з Донецька повідомляють про серйозні бої. Схожі публікації почали з'являтися близько першої години ночі в понеділок, 4 березня. Вони відзначають, що чути шум важких боїв біля Донецька.