Сильний подив і обурення українців викликали побори в держлікарнях та клініках. У мережі з'явився приклад "схеми", що її опублікував у Facebook Назар Приходько. В Історію Назара, на жаль, повірити не важко.

Так, чоловік розповів, що його матері треба робити операцію, а коли вони приїхали в лікарню, їм видали список і сказали придбати все, що в ньому вказано. Першим пунктом у списку стояла благодійна допомога в сумі 2000 гривень.

Потім по списку значилися господарські речі, які призначалися для лікарів в операційну – двошарові паперові рушники (4 рулони) – 216 грн, туалетний папір (чверть рулону) – 11,50 грн, пляшка води "Моршинська" — 10,50 грн. Крім того, в списку значилася консультація кардіолога і сама кардіограма. Зняти показання роботи серця коштувало 100 грн, а читання результатів цієї кардіограми склало 200 грн.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто нагадати, що дослідники зі Школи остеопатичної медицини Західній Вірджинії запропонували використовувати ультразвук замість рентгенівського випромінювання для діагностики остеопорозу. Даний клінічний синдром погіршує щільність кісток, вони стають крихкими, ризик виникнення переломів зростає. Особливо у літніх жінок, пише Medical News Today.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фахівці з Інституту регенеративної медицини Уейк Фореста (WFIRM) представили новий 3D-біопринтер, який може друкувати два шари власної шкіри пацієнта безпосередньо на рані, про що повідомляє видання New Atlas.

Нагадаємо, на Львівщині медпункт перетворився на блощичник: у такій розрусі виживають тільки миші.

Як повідомляв Знай.uа страшну хворобу Хокінга нарешті розгадали: був шанс на лікування.

Знай.uа писав, експерти вийшли на головних винуватців безсоння: ховаються в ДНК.

Дивіться відео по темі: