Герой цієї війни ще навчаючись у Національній академії сухопутних військ, що у Львові, був двієчником та бешкетним курсантом. Неординарний підхід до розуміння поставлених перед ним завдань зробили з нього легенду війни на Донбасі. Життя заставило переглянути багато життєвих позицій. У 2015 році він, та його гармаші знищили не одну сотню живої сили та техніки ворога.

Тепер за цього хлопчину в дивакуватій балаклаві окупанти дають чималі гроші. Кадирівські шакали, які прийшли з війною в Україну поклялись знайти і його і всю родину цього українського військового. Шалена популярність нашого героя серед ворогів зрозуміла.

Адже він з командою відправили не одну сотню "посилок щастя" в Росію у вигляді 200-х. Його позивний "Тихий", і в свій порівняно молодий вік він вже є легендою військ АТО. І нехай вас не вводить в оману його позивний — він командир одного з найрезультативнішого артилерійського з’єднання Збройних Сил України.

Гармашем став абсолютно випадково. На його вибір вплинула… бабуня, яка разом з онуком приїхала на вступні іспити до Академії сухопутних військ Збройних Сил України.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У зоні АТО, 2015 рік

Перше вагоме бойове хрещення герой прийняв в Луганському аеропорту. Він добре пам’ятає той божевільний вогонь, якими терористи, що називали себе тоді “ополченням” вкривали наші позиції. Однак взяти в кільце воїнів 80-ки вони так і не змогли.

"Вся отримана нами техніка по документах була 4-ї категорії, – пригадує "Тихий". – В нашому підрозділі це відразу викликало чимало жартів. Зброярі могли б хоча б для "збереження обличчя" перевести її ну принаймні в другу… Чи що. Щоб не так було соромно".

Десантникам тоді було не до жартів, бо вони усвідомлювали, що з цими гарматами вони підуть на війну.

Дуже цікаво герой пояснює даний йому АТОшний позивний "Тихий". Адже на перший погляд він ніяк не в’яжеться з тим звуком з яким "боги війни", вбивають своїх ворогів. Десантник каже, що всю свою роботу вони виконують по-тихому. Тихо отримують завдання і виходять на позиції.

Нагадаємо, як український спецназ готується відбивати атаки противника: епічне відео.