Колишній власник нині націоналізованого Приватбанку, бізнесмен Ігор Коломойський, розповів, що готовий повернути гроші, якщо буде доведено факт їх виведення. «Доведіть, що ми їх забрали – і ми їх повернемо», - заявив олігарх, відповідаючи на питання журналістів видання ВВС. На його думку, гроші не можуть зникнути в нікуди, і якщо доведуть, що екс-власники Приватбанку причетні до виводу грошей, то кошти будуть повернуті в повному обсязі.

"У сучасному світі гроші нікуди не можуть подітися. Тобто вони з одних рахунків повинні потрапити на інші рахунки. Якщо вони покажуть, куди і скільки ми забрали, то ми готові, звичайно ж, все повернути", - зазначив бізнесмен.

На питання про те, чи вважає він вибори шансом отримати реванш за те, що сталося з ПриватБанком, Коломойський відповів негативно.

"Ні. Тобто це взагалі не пов'язані речі. У нас немає питання помсти. У нас є питання відновлення справедливості, здійснення дифамації, відновлення чесного імені", - заявив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кандидат в президент України, шоумен Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю BBC, що не є "іграшкою в руках Коломойського".

Коментуючи судові розгляди про виведення грошей з Приватбанку, він підкреслив, що, "якщо хтось щось вкрав, і це доведено правоохоронними органами, чоловік зобов'язаний повернути".

"Ніхто нічого закривати не буде", - заявив Зеленський.

Також ми писали, що Коломойський "злив" Зеленському десятки мільйонів з Приватбанку - депутат розкрив подробиці.

Перед тим, як відбулася націоналізація Приватбанку за часів відомого бізнесмена Ігоря Коломойського, на рахунку претендента на президентську посаду, коміка і шоумена Володимира Зеленського вивели 41 мільйон доларів США.

Перед цим повідомлялося, що Зеленський вляпався у гучний скандал: вже не смішно.

Нагадаємо, Олена Кравець розповіла про зарплати в Квартал 95: хочеться більше.

Як повідомляв Знай.иа, Ванга звернулася до Зеленському з того світу: ти зміниш України.

Знай.uа писав, команда Зеленського б'є тривогу: катастрофа неминуча.