За минулу добу путінські окупанти 18 разів порушили режим припинення вогню, при цьому 14 разів застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння, про що повідомив пресс-центр ООС.

Зокрема, бойовики відкривали вогонь з мінометів калібрів 120 і 82 мм, артилерійських систем калібру 152 мм, витративши 119 боєприпасів. Стало відомо, що п'ять українських воїнів отримали поранення.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог 13 раз обстріляв позиції українських військ.

Українські військові

У смузі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" бойовики стріляли з великокаліберних мінометів неподалік від населеного пункту Водяне, з гранатометів, мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу села Гнутово, з різних гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Піски.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Окупанти відкривали вогонь поблизу села Кримське з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, автоматичних станкових гранатометів, мінометів 120-го і 82-го калібрів і кулеметів великого калібру поблизу населеного пункту Хутір Вільний, з великокаліберних артилерійських систем неподалік від селища міського типу Новотошковське, з мінометів калібру 120 мм біля населених пунктів Айдар, Троїцьке і Новозванівка, з мінометів 82-го калібру біля села Катеринівка, з кулеметів великого калібру і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Зайцево, зі стрілецької зброї неподалік від селища Новолуганське.

Український військовий

У прес-службі підкреслили, що кожен обстріл бойовиків отримав відповідь вогнем чергових вогневих засобів Об'єднаних сил. В розвідці повідомили, що 13 окупантів отримали поранення, ще 4 вбиті.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в порт Одеси зайшли два турецьких військових корабля, що щорічно проводиться в рамках навчань, при цьому всі бажаючі жителі міста можуть на них побувати.

Як повідомляв портал "Знай.uа": заповзятливий військовослужбовець України вирішив заробити трохи грошей, при цьому зробив це простим способом – виніс і продав тепловізор.

Також "Знай.uа" писав, що російські ЗМІ перелякалися від відео, на якому відображено безліч танків, які нібито відправило Міністерство оборони України на Донбас.