Путінські терористи з тимчасово окупованої території Донбасу, постійно вражають своєю дурістю, в результаті чого їх висміюють в мережі. Природно, розсудливі люди будуть обходити стороною бандформування на території Луганської і Донецької областей, тому розумові здібності їх членів залишають бажати кращого.

Оголошення бойовиків

Останній випадок, який висміяли користувачі соціальних мереж, стався недавно, проте він може вважатися одним з найбільш яскравих провалів окупантів. В самому центрі окупованого Донецька, прямо з-під носа бойовиків невідомі викрали установку ракетної системи залпового вогню "Град".

При цьому в інтернеті з'явилося оголошення з обіцянкою винагороди за дані про місцезнаходження викраденої машини - окупанти пообіцяли заплатити 15000 гривень за будь-яку інформацію. Автор повідомлення про зникнення написав з цього приводу: "У Донецьку викрали з-під носа у бойовиків установку БМ-21 Град. Командування окупантів в шоці, намагаються знайти викрадачів за допомогою ОЛХ, а також згодні виплатити 15000 гривень за інформацію про місцезнаходження бойової машини".

Установка БМ-21 Град

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мережа сміється над терористом Ігорем Гіркіним-Стрілецьким, який продає на аукціоні золоту медаль, отриману за окупацію Криму. Сам бойовик підтвердив інформацію і причиною назвав бажання покращити свій матеріальний стан. Також він додав, що не цінує нагороду, оскільки вона не бойова і не державна, та і нагороджував Путін, якого Гіркін недолюблює.

Як повідомляв портал "Знай.uа": окупанти на Донбасі залишають після себе лише руїни і чергове тому підтвердження – обрушений міст на шахті Скочинського. Окупанти нічого про причини обвалу не повідомляють, однак користувачі мережі припускають, що інцидент стався в результаті спроби порізати метал для подальшого продажу.

Також "Знай.uа" писав, що мережа активну обговорює відео, яке опублікував прихильник так званої ДНР. Примітно, що навіть він зазначає, як важко жити на окупованій території.