Через будівництво Кримського моста, який з'єднує окупований півострів з Росією, в Криму капітально злетіли ціни на нерухомість.

Темпи зростання вартості вторинної нерухомості в Криму перевищили московські вдвічі. Тепер вартість квартир на вторинному ринку на півострові в середньому зросла на 14% - до 92 тисяч рублів за квадратний метр, тоді як у Москві - на 6,9%, до 203 тисяч рублів за квадратний метр.

Необхідно розуміти, що таких варіантів на ринку небагато, зазвичай це малогабаритні квартири у старому житловому фонді, в непопулярних районах і стані, що вимагає додаткових вкладень у ремонт.

Варто зазначити, що аналітики пов'язують різкі скачки цін на нерухомість із будівництвом Кримського мосту.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Фахівці ринку нерухомості сходяться на думці, що це не єдина проблема, до якої призвела "будівництво століття". Так, запуск траси "Таврида", яка поєднала Керченський міст і Севастополь в окупованому Криму, був передчасним, що призвело до безлічі проблем на дорозі.

До речі, привабливість українського ринку нерухомості для іноземних інвесторів зростає. Експерти підкреслюють, що це пов'язано зі зменшенням якісних і доступних активів в інших країнах Європи. Однак Криму це не стосується, оскільки він анексований окупантами.

Нагадаємо, кримчани божеволіють від тотального російського жлобства: за персик вдавляться. Після анексії Криму на півострів стали приїжджати в основному туристи з Росії, які вимагають максимум комфорту, не бажаючи при цьому за нього платити.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кримський міст довів росіян до істерики: думав, що гірше вже нікуди.

Також Знай.ua писав, путінські окупанти розповіли, як "побили" Україну: винен Кримський міст. Кремлівські пропагандисти придумали новий підлий фейк. Як повідомили журналісти, приїжджі принесли в бюджет понад 3,2 мільйона рублів у вигляді податкових відрахувань.