Оформлення субсидії
Оформлення субсидії

В "Ощадбанку" розповіли, як отримати субсидію позачергово

Державний "Ощадбанк" запровадив превентивні заходи, які дозволять уникнути черг у відділеннях банку в період виплати монетизованих субсидій та оплати комунальних послуг. Про це Економічній правді повідомили у прес-службі "Ощадбанку". З 12 березня клієнти, яким субсидії були призначені до 31 грудня 2018 року, зможуть отримати субсидії у грошовій формі.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

"Укрзалізниця" на грані розвалу: 92% пасажирських вагонів незабаром підуть на смітник

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Приблизно через п'ять-сім років парк пасажирських вагонів УЗ може виявитися зношеним практично на 100%. Такий висновок можна зробити, проаналізувавши дані про покупки, ремонт, і виведення з експлуатації рухомого складу в останні роки.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський зробив гучну заяву: немає сенсу боротися

Відомий український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський зустрівся з лідерами ринку IT в країні. Разом вони обговорили ряд питань, а Зеленський у свою чергу зробив важливу заяву. Про це йдеться у новому відео, яке опублікували на офіційному Youtube-каналі команди "смішного кандидата". Експерти зазначили, що сфера IT в Україні розвинена, але залишається ряд важливих проблем.

Зарплата
Зарплата

Українцям піднімуть зарплати: стало відомо, коли і на скільки

Цього року середня номінальна зарплата в Україні може підвищитися на 20%, а реальна (з урахуванням інфляції) — на 12-14%. Про це повідомив економічний експерт Олексій Дорошенко.

"Варто розраховувати на те, що номінальна середня зарплата в 2019 році зросте більше ніж на 20% (+1800 грн/міс.). А реальна зарплата підвищиться всього на 12-14% через ризики, закладені в курс гривні (у середньому по році 29,4 грн/дол.)", – прогнозує Дорошенко.

Бігус опублікував фінальну частину розслідування в Оборонці: роль НАБУ, СБУ і прокуратури

Журналіст Денис Бігус опублікував заключну частину резонансного розслідування крадіжок оборонного бюджету в Укроборонпромі, а саме ролі силових органів в покритті корупції в СБУ, ГПУ, Нацполіції і НАБУ. Відповідний матеріал було опубліковано у понеділок, 11 березня на YouTube канал "BIHUS info". Варто зазначити, що після публікації даного розслідування було звільнено першого секретаря РНБО Гладковського та ряд директорів оборонних заводів.