Труп Олександра Бухтатого, співробітника адміністрації президента, знайшли в Шевченківському районі Києва неподалік від церкви - він був головним консультантом департаменту інформаційної політики, про що повідомляє Politeka.

Закривавлене тіло знаходилося на вулиці Багговутівській, прямо біля церковних воріт, його помітив охоронець будівництва, який ішов додому зі зміни. Згідно з інформацією медиків, у нього розбита голова, а руки повністю почервоніли від крові.

Олександр Бухтатий

Правоохоронці повідомили, що тіло вбитого відправили на судово-медичну експертизу. За попередньою інформацією, слідів насильницької смерті немає, хоча спочатку в ЗМІ повідомлялося, що це було вбивство.

У повідомленні йдеться: "Тіло оглянув судово-медичний експерт, згідно з попереднім висновком якого слідів насильницької смерті не виявлено. Тому попередня причина смерті буде встановлена після розтину, а остаточна — після проведення судово-медичної експертизи". У Бухтатого залишилися дружина Олена та син Богдан.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бухтатый виконував обов'язки секретаря Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова при президентові України, входив в Національний союз журналістів України, що зазначено в його декларації за 2017 рік.

Олександр Бухтатий

В 2016 році був фігурантом медіаскандалу - його з двома секретарями НСЖУ звинуватили у тиску на журналістів і створенні організації-конкурента Спілки журналістів. У 2017 ім'я чоловіка знову з'явилося в новинах через конкурс на посаду голови НСЖУ. У ході розгляду його кандидатури увагу звернули на місце роботи, внаслідок чого Бухтатого назвали "людиною з Банкової". У разі перемоги він планував провести реформу преси та спілки журналістів, проте в результаті убитий поступився Сергію Томіленко.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не так давно кандидат у президенти Анатолій Гриценко відповів на найбільш важливі для українців питання і розповів про повернення Криму, Донбасу, а також рівень життя населення нашої країни.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українців шокувала інформація про те, що на Петра Порошенка планується замах під час його поїздки в Закарпаття.

Також "Знай.uа" писав, що багато кандидатів в українські президенти, дивлячись на рейтинг Зеленського, опускаються до рівня звичайних образ.