В супермаркеті АТБ охоронці затримали групу покупців.

Вони запідозрили їх у крадіжці і викликали окремий загін охорони.

Один із затриманих, не витримавши тиску, вирішив покінчити з собою. Він атакував охоронців, а потім порізав собі вени якимось скляним предметом

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На кадрах можна помітити, що підлога магазину буквально залита кров'ю.

Про стан здоров'я чоловіка поки не повідомляється.

Варто нагадати, що 7-го березня, з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ викинулася дівчина-аспірантка з Тернопільської області на ім'я Зоряна. Перед тим, як вистрибнути, вона опублікувала у себе у соцмережі фотографію з написом "ти назавжди в моєму серці".

Зараз вона перебуває в реанімації у важкому стані. Гроші на лікування дівчата збирають всією кафедрою і просять всіх небайдужих приносити гроші в викладацьку, оскільки є гостра потреба в грошах. Також вона потребує донорської крові, яку можна здати в Львівському обласному центрі служби крові на вул. Пекарській, 65.

"Ми тут всі в шоці, ніхто від Зоряни такого не очікував. Розумна, врівноважена, привітна, цілком адекватна дівчина. Можливо, це була якась нерозділене кохання", - сказала співробітниця кафедри.

Ще ми писали про те, що Одесі сталася страшна трагедія, яка поставила на вуха весь місто. Загадкову смерть 20-річної дівчини Христини Бабенко поліція намагається видати за самогубство. І хлопець загиблої стверджує, що Христина вистрибнула з вікна, проте родичі не вірять і вимагають розслідування, щоб добитися правди.

Трагедія сталася 2 березня на вулиці Генерала Бочарова. За попередньою інформацією, з вікна квартири на 11-му поверсі вистрибнула 20-річна дівчина Христина Бабенко. Смерть настала на місці - швидка допомога не встигла приїхати.

Нагадаємо, Вбита горем мати просить українців про допомогу: сина душили, били головою, весь у синцях

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Трагічно пішла з життя найяскравіша учасниця шоу "Голос"

Також Знай.ua" писав про те, що Самогубство соліста The Prodigy: реакція світу, зірок і фанів