Абсолютний чемпіона світу у важкій вазі українець Олександр Усик присвятив пісню поразці Динамо від Челсі з рахйцнком 0:5.

Відповідне відео з'явилось у соціальних мережах.

Варто відзначити, що попри дещо гумористичну пісню чемпіон все ж підтримав київську команду, за яку вболіває вже дуже давно.

"Не дивлячись на вчорашню поразку, ми все одно залишаємося відданими вам, Динамо Київ", - написав Усик в Instagram, доповнивши текст музичним відео.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) відвідав матч матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА між "Динамо" і англійським "Челсі", який відбувся 14 березня на НСК "Олімпійський" в Києві.

Матч відвідали 64,8 тисячі вболівальників, серед яких був і Олександр Усик, який давно вболіває за "Динамо". Усик поділився фотографією з трибун на своїй сторінці в Instagram. Боксер замаскувався, щоб його не впізнали.

Крім того варто відзначити, що Олександр Усик (16-0, 12 КО) готуватися до першого бою в суперважкій дивізіоні.

Зараз боксер тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим. Друга частина підготовки пройде в США.

Олександр Усик проведе наступний бій 18 травня. Про це повідомив співпромоутер українця Едді Хірн в коментарі Boxing News. За словами Хірна, залишилося невирішеним лише питання з суперником. Усик може провести наступний бій з росіянином Денисом Лебедєвим, якщо вирішить поки залишитися у важкій вазі.

"Ймовірно, він повернеться 18 травня. Залишилося прийняти остаточне рішення - проти Дениса Лебедєва або проти суперважковаговика. Я думаю, що бій буде в суперважкій вазі", - сказав Хірн.

За інформацією Boxing News, поєдинок відбудеться в США або в Чикаго, або на курорті MGM National Harbor (Оксон-Хілл, штат Меріленд).

Нагадаємо, спаринг-партнер Усика розпатякав секрет його успіху.

Як повідомляв "Знай.ua", Усик отримав те, про що мріють мільйони українців.

Також "Знай.ua" писав, що Усик в обнімку з отаманом справив фурор перед матчем Динамо-Челсі.

Динамо Київ — Челсі. Огляд матчу. 0:5