Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський зізнався, скільки вже витратив на передвиборчу гонку

Стало відомо, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського витратила з виборчого фонду на президентську кампанію близько 60 мільйонів гривень. Про це розповів керівник виборчого штабу Зеленського Іван Баканов в інтерв'ю BBC News Україна.

"Станом на сьогодні ми витратили на всю кампанію близько 60 млн грн з виборчого фонду - це все, що ми робимо", - сказав він.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Павло Клімкін
Павло Клімкін

Клімкін зібрався переписати Конституцію під заробітчан

Для нашої країни настали не найкращі часи, і складна економічна ситуація змушує безліч наших співвітчизників шукати кращого життя за межами України. Багато їдуть на заробітки і чимало тих, хто назад на Батьківщину не повертається. Ситуація досягла таких масштабів, що українська влада просто не може на неї не реагувати.

Клімкін зазначив: "Українці змушені покидати Україну, щоб працювати за кордоном. Це не є катастрофою, але це мегавизов для України. І ці люди теж є частиною України". Крім того, він додав, що послідовно виступає за надання таким людям можливість мати подвійне громадянство.

школа
школа

Українським дітям пропонують "класну" реформу: до школи раз у півроку

Міністерство вводить додаткові можливості для школярів, які багато хворіють або займаються спортом або музикою. Згідно з проектом нового закону “Про повну середню освіту” вводяться певні нововведення, які допускають отримання дистанційної освіти. Але про якість цієї освіти поки що не говорить ніхто.

долар
долар

Чому долар стає некерованим і що чекає на гривню у майбутньому

На валютному ринку долар дешевшав з кінця січня і здавалося, що ця тенденція триватиме як мінімум до першого туру президентських виборів. Нацбанк навіть активно скуповував надлишки, щоб не дати гривні надто вже зміцнитися. На початку цього тижня долар подешевшав до 26,31 грн. Але потім несподівано пішов вгору.

Гривня
Гривня

Транш для України опинився під загрозою: часу мало, на кону 500 млн євро

Україна у березні поточного року може не отримати другий транш макрофінансової допомоги від Європейського союзу у сумі 500 млн євро. Про це розповів заступник міністра фінансів України Василь Шкураков. Він переконаний, що отримання нашою ккраїною чергового траншу від ЄС у березні малоймовірно: "В цьому місяці залишилося дуже мало часу. Я думаю, варто розраховувати на більш пізній період".