Українська письменниця відома своїми гучними заявами Лариса Ніцой спробувала пояснити, чому актори студії "Квартал 95" повинні давати концерти тільки українською мовою.

Про це Лариса Ніцой розповіла у відповідь на заяву відомого коміка Євгена Кошового, пише портал "Політека".

Так, письменниця вважає, що артисти студії "Квартал 95" зобов'язані перейти на державну мову для того, щоб люди, які дивляться їх шоу, могли легко спілкуватися українською.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

"В нашій країні публічний простір має бути українським. Я не сперечаюся, що Кошовий може з близькими і друзями спілкуватися тією мовою, якою він звик. Але виходячи на екран він повинен перемикатися на державну", — впевнена Ніцой.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Лариса Ніцой
Лариса Ніцой

Письменниця вважає, що завдяки виступам українською мовою люди, які дивляться їх, швидше адаптуються до іншої мови спілкування.

"Всі виступи і фільми, придумані студією "Квартал 95", необхідно робити державною мовою. Таким чином українська стане популярною і прості люди, які дивляться всі ці виступи, будуть легко переходити на українську мову в публічному просторі", — заявляє Ніцой.

При цьому письменниця зазначає, що в країні пішла хвиля українізації і люди масово переходять на державну мову. Однак медіапростір і телевізор, зокрема, залишаються російськомовними. Для того, щоб це виправити, потрібно підхопити хвилю".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український комік і кандидат у президенти України Володимир Зеленський перед виборами у відвертому інтерв'ю розкрив всі карти свого політичного життя. Про це стало відомо завдяки повідомленням на сторінці "Квартал 95" в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, Зеленський шокував Захід гучною заявою: 1 квітня буде не до жартів.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський запросив MARUV в "Квартал 95", вона прийшла не одна.

Знай.uа писав, Зеленський звернувся до України, "озброївшись" охороною: Нарешті я дочекався цього моменту.

Дивіться відео по темі: