У Львові в ніч з 19 на 20 березня відбулася гаряча історія. Так, на вулиці Володимира Великого група невідомих підпалила відділення російського банку. Відомо, що в приміщення установи було підкинуто пляшку з горючою сумішшю.

Про це повідомляють у прес-службі управління Нацполіції у Львівській області.

За інформацією копів, в результаті підпалу ніхто не постраждав. За вказаною адресою розташований російський банк "Форвард банк".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"До Франківського відділу поліції 20 березня о 4.25 надійшло повідомлення про пожежу в будинку на вулиці Володимира Великого у Львові.. Пожежа виникла в приміщенні однієї з банківських установ - постраждалих немає, евакуація не проводилася. Як попередньо встановили правоохоронці, через одне з фасадних вікон в приміщення було кинуто пляшку з невідомою речовиною, що могло стати причиною загоряння", - зазначають в поліції.

Також відомо, що відкрито кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Варто нагадати, що в понеділок, 18 березня, в селі Великі Низгорці Бердичівського району сталася пожежа на сонячній електростанції. До місця події було направлено відділення рятувальників 9-ї державної пожежнорятувальної частини Бердичева. Цю інформацію повідомляє обласне управління ДСНС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що столичним поліцейським вдалося затримати чоловіка, який спробував підпалити магазин Roshen. У понеділок, 18 березня, невідомий у центрі Києва кинув ємність із запальною сумішшю у вітрину магазину Roshen. Співробітники магазину оперативно загасили вогонь за допомогою ручного вогнегасника. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, у Києві підпалили Roshen: фото.

Як повідомляв Знай.uа Маріуполь здригнувся від страшних вибухів, їдкий дим застилає очі.

Знай.uа писав, копи влаштували безглуздий хаос на дорозі.

Дивіться відео по темі: