Українка поскаржилася на незадовільну роботу працівників виборчої дільниці у Харкові, через яких вона не зможе проголосувати на виборах президента 31 березня.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Про скандальний випадок жінка розповіла у коментарі для Знай.ua.

Українка вирішила перевірити наявність свого прізвища у списку виборців Немишлянського району Харкова,однак у реєстрі вона не змогла знайти себе.

вибори в Україні
вибори в Україні

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як виявилося, її прикріпили до виборчої дільниці у Харкові за старою пропискою.

"За 2 години безперервних дзвінків я таки додзвонилася у "Відділ ведення ДРВ Немишлянської районної в місті Харкові державної адміністрації". Підняла слухавку якась Олена Валеріївна, яка сказала, "я, звичайно, Вас внесу в списки на зміни прописки,але найімовірніше, до 25.03 не встигнуть Вас подати до списку за місцем Вашої актуальної прописки", - обурюється жінка.

вибори в Україні
вибори в Україні

"Я значить кажу їй: А куди ж мені звернутися,щоб всі встигли? Може, у місті Києві є якесь головне відділення? На це питання я почула, що вона не знає! І питання в мою адресу "а що, ви на вихідних не можете Харків приїхати?
Підсумок: я не можу проголосувати в області, так як прописка в паспорті харківська і я не пройду перевірку, не можу проголосувати в Харкові, так як мене немає в списку! До крайнього терміну зміни списків 5 днів,за які, як мені сказали, навряд чи встигнуть змінити", - резюмувала харків'янка.

Нагадаємо, передвиборча кампанія в Україні починає набирати обертів, штаби кандидатів озброїлися полчищами агітаторів для готівкою для підкупу голосів електорату.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кримінальні провадження, провокування ДТП, зрив агітації та анонімні повідомлення про замінування - це далеко не весь арсенал, який Департамент оперативної підтримки Національної поліції під керівництвом Олега Козловського взяв на озброєння для перемоги в війні з опонентами кандидата в президенти Юлії Тимошенко.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі з'явилася інформація про те, що у день президентських виборів 31 березня призовників, які ухилися від проходження військової служби, будуть "вести до воєнкоматів" просто із виборчих дільниць, скориставшися тим, що вони прийдуть на голосування.