У Верховній Раді підтримали легалізацію медичного канабісу.

Комітет Верховної Ради з питань прав людини підтримав електронну петицію про законодавче врегулювання застосування медичного канабісу, яка набрала на сайті парламенту понад 25000 голосів. Петицію підтримали всі присутні члени комітету. На засіданні вирішили створити робочу групу, яка буде виробляти проект закону про врегулювання медичного застосування канабісу.

Крім цього, на комітеті вирішили звернутися до Кабміну з проханням вилучити каннабіс з переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів".

Раніше повідомлялося, що задовго до появи MDMA марихуана вважалася головним наркотичним засобом для прояву любові серед молоді 60-х років. Сьогодні наука також аналізує збуджуючі якості конопель.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дослідна робота, проведена Журналом сексуальної медицини, вивчили вплив марихуани на частоту сексу у людини.

Медики проаналізували дані 28 176 жінок і 22 943 чоловіків по всьому США, які були опитані Центром з контролю захворювань (ЦКЗ). Широке комплексне обстеження ЦКЗ настільки всеосяжно, що воно часто використовується дослідниками в якості основи для більш конкретного аналізу.

Згідно з доповіддю, жінки, які не вживали марихуану, протягом чотирьох тижнів повідомляли про шість випадків сексу в середньому. Жінки, які споживали марихуану щодня, мали секс в середньому 7.1 рази.

Раніше повідомлялося, що група дослідників з Університету Нью-Мексико довела, що вживання марихуани пом'якшує симптоми цілого переліку захворювань.

Дослідники розробили спеціальний мобільний додаток Releaf App. Програма дозволяє вести облік споживання, оцінювати інтенсивність симптомів до і після прийому марихуани. Його творці вважають, що така методика набагато ефективніше інших.

Нагадаємо, група дослідників з Університету Нью-Мексико довела, що вживання марихуани пом'якшує симптоми цілого переліку захворювань.

Як повідомляв портал "Знай.uа" компанія Coca-Cola планує випускати безалкогольні напої, які будуть містити каннабидиол. Виробники вже почали переговори з канадськими постачальниками марихуани.

"Знай.uа" писав, що подростки, які сплять менше 6 годин, починають палити, пити і вживати наркотики в два рази частіше за своїх однолітків зі здоровим сном.